Log in

NIEUWS

1 okt

Wordt verwacht: Theaterkamp

In november is het weer zover: dan kunnen kinderen van 8 t/m 14 jaar weer op Theaterkamp met onze altijd vrolijke en inspirerende theaterdocenten!
28 sep

bricks, beats & ballen

Kunstbrouwerij pakt in de herfstvakantie weer uit met creatieve workshops voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Van juichdansjes tot baksteenanimatie en nog veel meer...
27 sep

POPmakers

POPmakers is het nieuwe muziekplatform in Amersfoort voor POPulaire muziek in de breedste zin van het woord: van singer-songwriter tot rock, van jazz tot electro.

Kinderboekenfestival

Het jaarlijkse Kinderboekenfestival op 16 oktober belooft weer een een geweldig spektakel te worden. Wil jouw kind graag meedoen, koop dan snel je kaartjes, want vol = vol.
20 sep

Mededeling van de directie

De directie van Scholen in de Kunst heeft een belangrijke mededeling over een geval van seksueel grensoverschrijdend gedrag.
16 sep

Bylandt Stichting doet schenking aan Hanneke Delis Fonds

Vrijdag 16 september heeft directeur Niels Veenhuijzen, directeur van Scholen in de Kunst, een donatie van € 5.000 in ontvangst mogen nemen uit handen van Véronique Kakebeeke-Gualthérie van Weezel, directeur van de Gravin van Bylandt Stichting.

Diversiteitsweek

Dit jaar vindt van 4 t/m 14 oktober de Diversiteitsweek plaats. Er is gekozen voor het thema ‘Maatschappij in Transitie’. Het Amersfoortse programma is bekend!
9 sep

Snel starten? Hier kun je direct terecht!

Wil jij of je kind snel starten? Dat kan! Een aantal cursussen zit vol, maar we hebben een selectie gemaakt van lessen waar je direct kunt beginnen.
23 aug

Muziek op Schoot nu ook in Vathorst & Leusden

Ouders en grootouders van jonge kinderen in Vathorst en Leusden kunnen vanaf september 2022 meedoen aan de cursus Muziek op Schoot.
22 aug

Expositie Improvisaties aan zee

Van 17 september t/m 7 januari is werk van Anne Marie Spijker te zien in bibliotheek Eemhuis, onder de titel Improvisaties aan zee. Anne Marie is beeldend kunstenaar en geeft schilderlessen bij Scholen in de Kunst.
4 jul

Proefweek

Van maandag 29 augustus t/m zaterdag 3 september is het weer Proefweek bij Scholen in de Kunst. Met een gratis proefles maak je kennis met onze cursussen. Wat kies jij?
1 jul

Heraanmelden

Cursisten van Scholen in de Kunst vinden hier (beknopte) informatie over heraanmelden voor het nieuwe seizoen.
29 jun

Vakantieworkshops

Kunstbrouwerij organiseert 16 t/m 18 augustus weer kunstzinnige activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar!
27 jun

Zomervakantie

Van 10 juli t/m 21 augustus viert Scholen in de Kunst zomervakantie. In die periode zijn er geen lessen of cursussen.
24 jun

Muziekproeverij en koreninfo

Naast het meedoen aan gratis proeflessen tijdens de Proefweek, kun je ook kennismaken met muziekinstrumenten en onze koren! 
12 jun

Auditie School voor Talent Muziek

Speel je het liefst klassieke muziek? Ben je ambitieus en gemotiveerd? Wil je zo mooi mogelijk spelen? Wil je dat doen met gelijkgestemde leerlingen? Op 23 en 30 juni zijn audities. Geef je op!
6 jun

Klantonderzoek 2022

Doe mee met het klantonderzoek en maak kans op een gratis cursus!
3 jun

Oud-collega Theo Bodewits overleden

Herdenking op 3 juli in Groningen
27 mei

Cursussen open voor Oekraïense kinderen

Scholen in de Kunst is op verschillende manieren betrokken bij de situatie in Oekraïne. We vertellen je er graag meer over.
24 feb

Coronavirus

Dit live blog is gesloten!

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus