IMG_0799.jpg (1)

Zomervakantie bij Scholen in de Kunst

In de zomervakantie is Scholen in de Kunst gesloten van maandag 22 juli t/m zondag 1 september 2019.
In die periode zijn er geen lessen en zijn onze locaties gesloten, inclusief de vierde verdieping van het Eemhuis.

In de week van 26 t/m 30 augustus zijn er workshops van Kunstbrouwerij en van onze partners in het Eemhuis.


Nieuwe cursusseizoen start 16 september

Het nieuwe cursusseizoen start op maandag 16 september. Traditiegetrouw trappen we af met de Open Deurenweek. Eén week waarin we onze deuren wijd openzetten en je gratis mag komen kijken, luisteren en meedoen aan alle groepscursussen op al onze locaties. Dus grijp die kans en ontdek ons veelzijdige cursusaanbod! Wat gaat het worden, fagot of toch flamenco, toneel of liever tekenen, edelsmeden of elektrische gitaar? Het kan allemaal!


Open Huis Eemhuis op 15 september

Ons Open Huis in het Eemhuis is dit jaar op zondag 15 september en is gelijk de aftrap voor de Open Deurenweek. Kom gezellig langs en doe mee met een workshop of probeer een instrument. In de aansluitende week kun je dan gelijk een proefles doen.

 
Dag van de Amateurkunst 

Zaterdag 14 september kun je ook vast in je agenda zetten, want dan is de Dag van de Amateurkunst, traditiegetrouw in samenwerking met de Landelijke Open Monumentendag. De binnenstad van Amersfoort staat die dag bol van optredens en voorstellingen op bijzondere locaties en alles is gratis bij te wonen! Kom je getalenteerde stadsgenoten bewonderen!