Cursusaanbod
Gluren Bij De Buren2

Gluren bij de buren zoekt acts

Het gezelligste huiskamerfestival van Amersfoort is verplaatst naar 3 juli 2022. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts. Aanmelden kan tot 22 mei 2022.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Enthousiaste Amersfoorters stellen hun huiskamer open voor een act en voor publiek uit de buurt. Aan elke deelnemende huiskamer wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van huiskamer naar huiskamer hoppen. Dit jaar is de organisatie ook op zoek naar een heel nieuw soort act: het Hobby Hoorcollege. Mensen die graag vertellen over hun passie, krijgen ook een podium.

Tot 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee, dus van Vathorst tot aan het Leusderkwartier, en van Liendert tot aan de Isselt. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Amersfoort en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!


Praktische informatie over Gluren bij de buren

Aanmelden als act
Bij Gluren bij de Buren word je gekoppeld aan een geschikte huiskamer en treed je in intieme setting op voor buurtgenoten. Een laagdrempelig podium waar je lekker kunt uitproberen!

Aanmelden als host
Meedoen als host betekent dat je voor één dag de directeur mag zijn van je eigen kleine podium. Er wordt drie keer een klein feestje bij jou thuis georganiseerd dat jij mag hosten.

Aanmelden: voor 22 mei 2022 via de website van Gluren bij de buren
Datum: zondag 3 juli 2022
Tijden: 13:00 - 18:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage
Website: www.glurenbijdeburen.nl