Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

De leerlingen van de School voor Talent Beeldend van Scholen in de Kunst laten hun werk zien in een afsluitende expositie. Ze hebben het afgelopen jaar de grenzen van hun creativiteit opgezocht, kennis gemaakt met uiteenlopende materialen en nieuwe technieken ontdekt. Dat groeiproces wordt zichtbaar tijdens deze expositie.

Werken met nieuwe materialen en technieken

Naar aanleiding van een bezoek aan de expositie van Folkert de Jong in Kunsthal KAdE, hebben de leerlingen verschillende materiaalproeven gemaakt. Ze onderzochten hoe een materiaal reageert en welke structuren er ontstaan door het materiaal te bewerken. Vervolgens kozen ze de techniek die het beste bij hun eindwerk paste. Dat resulteert nu in een verrassende expositie met onder andere papieren maskers, sculpturen van piepschuim, kringloopkunst en portretfotografie. 

Bezoektijden expositie

Kom kennismaken met deze jonge talenten en hun beeldende werk. De opening van de expositie is op zondag 25 juni om 12.00 uur, op het Kunstplein, op de vierde verdieping van het Eemhuis.

De expositie is vervolgens te zien van zondag 25 juni t/m vrijdag 7 juli 2023, tijdens de openingstijden van Scholen in de Kunst:

maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur
zaterdag van 9.00 - 16.00 uur

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus