Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Het kon natuurlijk niet uitblijven: ook dit jaar organiseren we weer een superleuk Theaterkamp! Dus zit je op toneel- of musicalles, ben je tussen de 8 en 14 jaar en heb je zin in een gezellig, avontuurlijk kampeerweekend? Noteer dan 28 en 29 oktober vast in je agenda en meld je snel aan!

Dit jaar is het thema ONDERGRONDS. Wat voor bijzondere wereld leeft er onder onze voeten? Hoe ziet het eruit en wat voor wezens lopen daar rond? We gaan theaterspelen, zingen, dansen, optreden, het spannende bos in en vooral heel veel plezier met elkaar maken. Het wordt weer één groot en gezellig avontuur. Wij hebben er weer veel zin in, jij ook? Meld je dan snel aan!

Alles wat je moet weten over het theaterkamp

Wanneer? zaterdag 28 oktober om 10:00 uur t/m zondag 29 oktober 16:00 uur
Waar? De Stulp, Baarn
Prijs €134,-* inclusief overnachting, maaltijden, lekkere tussendoortjes, workshops, materialen en voor decor en kostuums
Voor wie? kinderen van 8 t/m 14 jaar, die toneel- of musicallessen volgen bij Scholen in de Kunst
Aanmelden meld je uiterlijk vrijdag 13 oktober aan via het aanmeldformulier
Begeleiding theater-/musicaldocenten Niki Romijn, Maris de Jong, Lisette Mallee en Aimy Weber 

* De locatiekosten zijn dit jaar aanzienlijk gestegen, waardoor wij helaas genoodzaakt zijn om de prijs te verhogen.

Geef je snel op, want vol is vol. De link naar de betaling volgt nadat je het formulier hebt ingevuld. Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging. Half oktober ontvang je nadere informatie per e-mail over de locatie, route, tijd van eindpresentatie, paklijst, de invulling van het kamp etc. Dan kun je ook aangeven met wie je graag op de kamer wilt slapen.

Heb je nog vragen, stuur een e-mail naar theaterkamp@scholenindekunst.nl.

 

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus