Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Kom je ook meezingen?


Scholen in de Kunst organiseert in De Week tegen Eenzaamheid een zangworkshop in De Witte Vlinder in de wijk Kruiskamp.  

Woon je in Kruiskamp/Koppel en houd je ook zo van zingen? Of vind je het eigenlijk een beetje spannend? Tijdens deze zangworkshop gaan we samen ontdekken hoe mooi de wereld van zang is. Elke stem is anders en elke stem mag gehoord worden: ook die van jou! We gaan ervaren wat er gebeurt als deze verschillende stemmen worden samengevoegd tot een geheel aan klanken. Niveau of zangervaring doen er tijdens deze workshop niet toe. Je bent van harte welkom als doorgewinterde koorzanger, maar ook als je vindt dat je niet zo goed kunt zingen.

Samen
Samen zingen en nieuwe buurtgenoten ontmoeten. In deze zangworkshop komt alles samen. En het fijne is: de workshop is helemaal gratis. Twijfel je of het iets voor jou is? Kom gewoon binnenlopen, of bel van tevoren met Alice van Beest, 06 53 47 03 15.

Wist je dat...
En, vond je het leuk? In de eerste helft van 2024 gaan we een wijkkoor in Kruiskamp/Koppel starten. Doe nu alvast gezellig mee!

Week tegen Eenzaamheid
Deze workshop is onderdeel van de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Een week met honderden activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Dat is de Week tegen Eenzaamheid. Verbinding staat centraal. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het organiseren of bezoeken van een activiteit. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid een succes! Lees meer op de website > 

Docent: Timon van Velzen
Datum: woensdag 4 oktober 2023
Plaats: De Witte Vlinder, Jan van Galenstraat 30, Amersfoort
Tijd: 11.00-12.00 uur
Aanmelden: aanmelden is niet nodig; je kunt gewoon binnenlopen
Meer informatie: Alice van Beest, alicevanbeest@scholenindekunst.nl