Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Bijna tweehonderd dansers van 6 t/m 75 jaar werken op dit moment hard om een serie wervelende voorstellingen neer te zetten tijdens het tweejaarlijks dansfestival in april. Zet de data maar vast in je agenda! De kaartverkoop is gestart.

Van breakdance tot jazz en van klassiek tot hiphop, alle cursusgroepen repeteren op dit moment voor hun presentatie. De docenten smeden al deze onderdelen samen tot twee artistieke voorstellingen met ieder een geheel eigen sfeer, maar wel gebaseerd op hetzelfde thema. 

6 & 7 april: Laag, hoger, hoogst

In de voorstelling Laag, hoger, hoogst nemen de dansers het publiek mee op reis. Ze dansen laag voor laag; van de diepste diepte onderwater, via de aarde naar de lucht en door naar het heelal waar de sterren flonkeren. Het belooft een lust voor het oog te worden.

20 & 21 april: Moving elements

Het tweede weeked is de voorstelling Moving Elements. Deze groepen hebben zich laten inspireren door de elementen water, vuur, aarde en lucht. Het resultaat? Een kleurrijke dansreis, die je meeneemt langs golven in het water, vurige vlammen, ploegen in de aarde en wolken in de lucht.

Over het tweejaarlijks dansfestival

Iedere twee jaar presenteren alle cursisten dans zich tijdens een grootse danspresentatie in ICOONtheater. Met een wervelende show komen alle leeftijden en dansstijlen aan bod: klassiek ballet, hiphop, flamenco, modern, conditie en jazz. Iedereen doet mee, van de allerjongsten tot de seniorclass. Een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers, een kleurrijke traktatie voor het aanwezige publiek!

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus