Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

We kijken terug op een enorm succesvolle proefweek. Jullie kwamen massaal naar onze proeflessen en dansten, speelden, schilderden en musiceerden dat het een lieve lust was. Na het lange zomerreces bruiste het weer als vanouds op onze locaties. En daar worden we zelf ook blij van!

Zandkunst in de binnenstad

Als afsluiter van de proefweek hebben een aantal van onze beeldende docenten zondag zand gestrooid in de binnenstad. Docenten Kathelijn, Arlet, Marijke, Theo en Merlijn voelden zich weer helemaal kind. Ze werden vervoerd door het toeristentreintje en speelden de hele middag met zand.

Ze maakten met stokken en zand prachtige mandala’s op de Amersfoortse pleinen. En dat onder een stralende zon. Het winkelend publiek stond er bewonderend naar te kijken. Het zand is weg, de kunst verdwenen, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Zandkunst in Amersfoort   Zandkunst op het eemplein

Ook een beeldende cursus doen?

Maandag 11 september startte het nieuwe cursusseizoen officieel. De inschrijvingen stromen nog steeds binnen en de eerste cursussen zijn al vol. Toch zijn er nog genoeg mogelijkheden om te beginnen met een leuke beeldende cursus, ook voor kinderen. Neem een kijkje in ons cursusaanbod en schrijf je snel in. Twijfel je nog wat de beste keuze voor jou of je kind is? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus