Cursusaanbod
Megakerstkoor Eemhuis 2018 (C) Henry Krul (2)

Sluiting kerstvakantie

Scholen in de Kunst is gesloten tijdens de kerstvakantie van vrijdag 24 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. In die periode zijn alle vestigingen gesloten en zijn er geen lessen, ook niet online.

De klantenservice is tijdens de kerstvakantie telefonisch niet bereikbaar. Mailen kan wel; we beantwoorden de mail zo snel mogelijk na de kerstvakantie. 

We wensen iedereen gezellige, ontspannen feestdagen en we hopen jullie allen in goede gezondheid snel terug te zien. Blijf gezond, laat elkaar niet los en zorg goed voor jezelf en voor je naasten.


Lessen tijdens de lockdown

Nu er opnieuw een lockdown is, zijn onze locaties langer gesloten dan de kerstvakantie, namelijk van zondag 19 december 2021 t/m vrijdag 14 januari 2022. In de periode dat er normaal gesproken wel lessen zijn, proberen we lessen waar mogelijk online aan te bieden. Alle cursisten horen via hun eigen docent of de klantenservice of de les online wordt gegeven. Dat geldt dus voor de periodes van:

maandag 20 t/m donderdag 23 december 2021
maandag 10 t/m vrijdag 14 januari 2022.

Let op: tijdens de kerstvakantie zijn er dus geen lessen. Mochten er in de kerstvakantie nieuwe maatregelen worden aangekondigd, dan zullen we dat via onze coronapagina op de website laten weten en onze cursisten ook per mail informeren.