Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

In de komende feestmaand vragen we graag jullie aandacht voor het Hanneke Delis Fonds. Met een donatie aan dit fonds maak je kunst- en muzieklessen mogelijk voor mensen die het lesgeld niet kunnen betalen. Een prachtig cadeau voor stadgenoot!

Het Hanneke Delis Fonds verleent financiële of materiële steun aan personen waarvoor kunstlessen moeilijk toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld omdat ze er geen geld voor hebben of door sociale omstandigheden niet (volledig) in staat zijn zelf de kosten van cursussen/lessen te voldoen. Dit kunnen kinderen, jongeren of volwassenen zijn.

Geef ook aan het Hanneke Delis Fonds!

Het fonds vindt dat iedereen jong en oud – ongeacht geloof, gender en achtergrond - aan kunsteducatie moet kunnen deelnemen. Dit kan alleen door extra financiële bijdragen van particulieren, organisaties en bedrijven. Jij kunt ook meedoen door een schenking aan het fonds te doen. Met jouw bijdrage verlaag je drempels en laat je anderen meedoen met muziek, dans, theater of beeldende kunst. 

De in 2015 overleden Hanneke Delis heeft zich jarenlang enorm ingezet voor de muziekafdeling van Scholen in de Kunst. Hanneke was erg begaan met kinderen die minder te besteden hebben en toch graag muziek willen maken. Scholen in de Kunst heeft in overleg met de familie van Hanneke en de docenten ervoor gekozen om het voormalig Studiefonds van Scholen in de Kunst om te dopen tot het Hanneke Delis Fonds. Zo zal ze altijd een belangrijk onderdeel van Scholen in de Kunst blijven. Scholen in de Kunst zet de droom van Hanneke voort.

Logo Hanneke Delis Fonds

Twijfel je nog?

lees hier dan meer!