Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Het kan weer!

 

Gluren bij de Buren, het amateurkunstfestival met optredens in tuinen verspreid over de stad, komt deze zomer voor het 15e jaar naar Amersfoort. Op zondag 2 juli veranderen gazons en veranda’s voor één dag in podia, en de loungesets in tribunes. De organisatie zoekt vanaf nu naar hosts en acts, aanmelden kan tot en met zondag 14 mei a.s.

Acts van alle disciplines zijn welkom: jazz-trio’s, balletdansers, rappers of cabaretiers kunnen meedoen. Alle acts krijgen een passend podium toegewezen. De optredens duren maximaal 30 minuten en worden drie keer opgevoerd. Aanmelden kan via glurenbijdeburen.nl/aanmelden/act

Tuinen komen ook in alle soorten en maten: van postzegeltuintjes tot historische hofjes, en van Franse balkonnetjes tot royale dakterrassen. Hosts nodigen hun buren uit voor een culturele middag in hun tuin. Koekje erbij? Hosts melden zich aan via glurenbijdeburen.nl/aanmelden/locatie

Gluren bij de Buren
Gluren bij de Buren biedt een laagdrempelig podium aan amateurkunstenaars die het leuk vinden om voor publiek op te treden. Ook voor acts in de dop, die willen doorstromen naar het professionele circuit, is Gluren bij de Buren interessant. Voor deze groep bestaat het zgn. Talent in Huis-programma.
Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met van Hell Makelaars. 
Lees meer op de website >

Gluren bij de Buren