Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Denk je eens in… Je hebt nog één week zomervakantie… Wat kun je dan nog allemaal doen. Natuurlijk! Leuke workshops doen tijdens de Kunstbrouwerij Zomervakantie.  De laatste week van de zomervakantie vullen we met veel toeters en bellen en met superleuke creatieve workshops.

Misschien weet je het al… maar in de zomer rijden er weinig of zelfs helemaal geen treinen rond Amersfoort. Daar heeft de Kunstbrouwerij wat op gevonden. We hebben zelf een trein geregeld. Nieuwsgierig geworden? Stap dan snel op dan rijden we de wereld in van auto’s, reizen, file, toeteren en snelheid. Zowel in ICOON als het Eemhuis is er van alles doen. Schrijf je eigen reisverhaal, trommel er op los of maak je eigen filmpje met auto’s, treinen en boten in de hoofdrol.

Deze vakantie is een fantastische samenwerking met het Museum Flehite. Bewonder de tentoonstelling De stad en het water en maak daarna zelf een enorme waterbaan midden in de stad! Samen met MediaLab organiseren we een Minecraftbouwwedstrijd! En wat dat treintje betreft… We hebben hét toeristentreintje van Amersfoort tot onze beschikking! Hoe leuk is dat.

Dus, ben jij klaar om te rennen, vliegen, duiken vallen en weer opstaan? Doe dan mee met één van de workshops.