Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Waar ben je naar op zoek?

Informatie over subsidiemogelijkheden

Ben je op zoek naar structurele subsidie, subsidie voor een speciaal project of het huren van een zaal? Bekijk de drie mogelijkheden.

Activiteiten door en voor verenigingen

Weten wanneer een overleg of activiteit, concert of uitvoering plaatsvindt? Je vindt het terug in de uitgebreide agenda.

Een vereniging bij mij in de buurt

Zin om je aan te sluiten bij een vereniging? Ontdek waar je samen kunt musiceren, toneelspelen, dansen of fotograferen.

Kennis over de Amateurkunstsector

Op zoek naar informatie over wetgeving, fondsen en de landelijke organisaties die zich bezighouden met amateurkunst? Lees hier meer.

Inloopconcerten koren in februari

Inloopconcerten koren

Wat is er te doen?

Nieuws

12 dec

Piets Dream

In Piets Dream – an animation hebben vader en zoon Bas en Thymen Aghina onderzocht hoe Mondriaan óók verder had kunnen gaan, net voor hij begon aan zijn beroemde schilderij Victory Boogie Woogie. 
8 dec

Inloopconcert maakt een uitstapje

Het eerste inloopconcert van Amateurkunst033 maakt een uitstapje naar Gluren bij de Buren op zondag 5 februari 2023. Tien koren presenteren zich deze dag in ICOONtheater.
7 dec

Geef kunst cadeau in december

In december staat geven en delen centraal en denken we graag aan een ander. Voor iedereen die nog op zoek is naar een origineel cadeau voor een vriend of geliefde, hebben we een aantal cadeautips op een rij gezet. Aan jou de keuze!

Herstelplan Amateurkunst

Het herstelprogramma van de provincie Utrecht is voor iedereen die in formeel en informeel groepsverband betrokken is bij amateurkunst in de regio. Lees alles over de gratis workshops waarvoor je je kunt aanmelden.

Heb je een vraag?

Contactgegevens