Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Over welk onderwerp zoek je informatie?

Over amateurkunst

Over projecten in de wijken

Amateurkunst033 wil actieve cultuurparticipatie mogelijk maken voor Amersfoorters die we niet of onvoldoende bedienen met regulier aanbod op onze locaties, vanuit de gedachte dat voor gelijke kansen ongelijk aanbod nodig is. Amateurkunst033 maakt deelname aan kunst en cultuur mogelijk door drempels weg te nemen.

Amateurkunst033 biedt lessen aan gericht op specifieke doelgroepen en organiseert kunstprojecten en festivals in de wijken waarbij we aansluiten op de behoeftes van wijkbewoners. Amateurkunst033 werkt zoveel mogelijk samen met partners in het culturele veld en het sociaal domein.

Amateurkunst033 helpt en ondersteunt verenigingen of stichtingen met adviezen over financiering, repetitie- en optreedlocaties, wetgeving, samenwerkingen, ledenwerving en actuele ontwikkelingen.

De mensen achter Amateurkunst033

Reinier Bavinck

manager cultuurparticipatie
reinierbavinck@scholenindekunst.nl

Ellen van Genuchten

coördinator amateurkunst
ellenvangenuchten@scholenindekunst.nl

Alice van Beest

coördinator cultuurparticipatie
alicevanbeest@scholenindekunst.nl

Workshops voor jouw groep of team

Ben jij als gemeente, welzijns- of wijkorganisatie op zoek naar een inspirerende workshop? Of ben je coördinator van evenementen en activiteiten bij een welzijnsorganisatie en op zoek naar creatieve workshops?

Wij hebben het aanbod dat perfect aansluit bij jouw behoeften en evenementen, zoals bijeenkomsten, wijkfeesten of teambuildingsactiviteiten.

Bekijk de mogelijkheden

Meer weten over amateurkunst033?

Neem contact met ons op