Cursusaanbod
Dry Autumn Leaves Texture

Geen lessen in de herfstvakantie

Van maandag 21 t/m zondag 27 oktober 2019 is het herfstvakantie. Dan zijn er geen cursussen en muzieklessen en zijn onze locaties gesloten. Vanaf maandag 28 oktober gaan we weer uitgerust van start. Kinderen hoeven zich trouwens niet te vervelen in de vakantie, want Kunstbrouwerij heeft op 21 en 23 oktober leuke workshops.


doe een workshop bij Kunstbrouwerij in de herfstvakantie

Kunstbrouwerij heeft weer een serie toffe workshops in de herfstvakantie. En het leuke is: ook in onze locatie ICOON in Vathorst zijn er dit keer workshops. Van toneel en muziek tot een minimusical of DJ-en, er is voor ieder wel iets leuks te vinden! Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje, sommige workshops zijn erg geliefd!

Koop hier je kaartjes


VRIJ WERKEN IN ATELIER TIJDENS DE herfstvakantie

Cursisten die bij Scholen in de Kunst een jaarcursus volgen, mogen naast hun cursus zelfstandig met eigen materiaal een aantal keer per seizoen extra gebruik maken van de ateliers. Zie hiervoor onderstaand rooster. Ook bieden we na afloop van de cursuslessen de mogelijkheid om zelfstandig in het lokaal te werken tijdens de lestijd, dit is mogelijk t/m vrijdag 3 juli 2020 in het Eemhuis en ICOON.

Bekijk hier het rooster