Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Van maandag 4 t/m zaterdag 9 september 2023 is het weer Proefweek bij Scholen in de Kunst. Met een gratis proefles maak je kennis met onze groepscursussen en muziekinstrumenten. Meld je wel even aan, want vol is vol!

Harp of hiphop? Ballet of basgitaar? Flamenco of fluit? Trompet of tekenen? Keramiek of keyboard? Slagwerk of schrijven? Mode of musical? Vind jij het ook zo moeilijk om een leuke cursus te kiezen? Geen nood! Tijdens de Proefweek kun je zelf ontdekken wat het beste bij je past. In de Proefweek kun jij, je kinderen of vrienden komen kennismaken met onze groepscursussen.

Aanmelden Proefweek
Alle proeflessen zijn gratis! Wacht niet te lang met inschrijven! In één overzicht zie je waar je in de Proefweek welkom bent! Aanmelden kan uitsluitend online; bij de deelnemende groepslessen zie je een lichtblauw inschrijfblok. Wil je een cursus proberen die niet in de Proefweek wordt aangeboden? Dan kun je na de Proefweek ook nog gewoon bij ons terecht. Gratis proeflessen zijn het hele jaar mogelijk.
Twijfel je helemaal niet? Schrijf je dan meteen in.

Let op: de dagen en tijden van de proeflessen in de Proefweek zijn meestal niet hetzelfde als de lesdag en tijd van de cursus!   

Muziekproeverij
Om muziekinstrumenten te kunnen proberen, kun je terecht bij Muziekproeverij op woensdag 6 september, van 15.30 tot 17.30 uur in het Eemhuis! Een uitgelezen kans om op één middag te blazen, strijken, tokkelen en trommelen. 

Koreninfo
Meer weten over de verschillende koren bij Scholen in de Kunst? Kom dan naar de Koreninfo: een gezellig uurtje kennismaken met onze koren en zangdocenten op maandag 4 september tussen 19.00 en 20.00 uur, 4e verdieping Eemhuis. Hier geven onze zangdocenten meer uitleg en kun je ook zelf meezingen! Van klassiek repertoire tot popsongs, van ingetogen tot theatraal! 


Start van het cursusseizoen


Tijdens de Proefweek zijn er alleen speciale proeflessen, waar je natuurlijk als vaste cursist ook aan mee mag doen. De gewone cursussen en muzieklessen starten weer vanaf maandag 11 september. 

 

Gratis proefles doen?

bekijk het rooster

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus