Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

COMBINATIEKORTING


Scholen in de Kunst biedt een korting wanneer binnen één account meerdere, volledige jaarcursussen tegen de volle prijs worden afgenomen. De korting bedraagt 3,5% op het totale lesgeld van de jaarcursussen.

Jaarcursussen waarbij de HaFa-korting of SvT-korting is toegepast en/of waarvoor ondersteuning uit fondsen is verleend, vallen niet onder deze kortingsregeling.

Klanten kunnen gebruik maken van de korting wanneer de jaarcursussen worden betaald via één lesgeldplichtige, gekoppeld aan één en hetzelfde IBAN-nummer. Deze korting ontvang je automatisch aan het eind van het schooljaar op basis van gegevens in onze administratie. Je hoeft deze korting niet afzonderlijk aan te vragen.

KORTING SCHOOL VOOR TALENT

Bij toelating tot de School voor Talent (SvT) wordt de volgende korting toegepast:

  • SvT Muziek: 100% korting op het lesgeld van 350 (35 x 10) lesminuten (LET OP: minimale lesduur voor muziekcursisten School voor talent is 35 minuten per les).
  • SvT Beeldend, Theater & Dans: tot 100% korting op één cursus naast het programma van de School voor Talent.

De SvT-korting op het lesgeld wordt toegepast bij lesgeld van Scholen in de Kunst of van aangesloten cursusaanbieders en bedraagt maximaal € 322,-.

HAFA-KORTING

Scholen in de kunst biedt een HaFa-korting voor leerlingen die lid zijn van een erkende HaFa-vereniging binnen de regio. De korting is alleen van toepassing op het lesgeld voor een volledige jaarcursus voor instrumentale lessen. De Instrumentale lessen moeten betrekking hebben op het HaFa-instrumentarium.

Per cursist wordt maximaal voor één jaarcursus per cursusseizoen HaFa-korting verleend. De korting bedraagt 35% van het lesgeld. Bekijk hier de HaFa-tarieven voor muziekles.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus