Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Afgelopen weekend vond de voorronde van Kunstbende in Utrecht plaats. We zijn enorm trots dat twee van onze cursisten de eerste prijs hebben behaald, namelijk Estrella Smith in de categorie Dans en Les Koch in de categorie Theater. Op 30 september staan ze in de finale van Kunstbende in de Melkweg in Amsterdam. We gaan heel hard voor ze duimen natuurlijk! (foto © Arianne Doppenberg)

Estrella Smith tijdens Urban Dance Event 2022      Les Koch tijdens eindvoorstelling School voor Talent 2022

Estrella Smith (links) & Les Koch (rechts) in 2022 (foto's Henry krul)

Over Kunstbende

Kunstbende is hét creatieve platform voor iedereen van 13 t/m 19 jaar. In deze online én offline community kan iedere jongere uit zichzelf halen wat erin zit in de categorieën Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Via het platform kunnen jonge makers hun creatieve skills verder ontwikkelen via tutorials en workshops.

Daarnaast is er het wedstrijdtraject waarbij jongeren podiumervaring opdoen. De deelnemers krijgen feedback van een professionele jury en maken kans op te gekke prijzen. In iedere provincie is er een voorronde.

De winnaars van de voorrondes doen op 9 september mee aan de Finalistendag, een dag met verdiepende workshops ter voorbereiding op de finale. Zo kunnen de finalisten vol vertrouwen de finale tegemoet zien en alvast kennismaken met hun medefinalisten.

De finale van Kunstbende is op 30 september in de Melkweg in Amsterdam. Wil je hierbij zijn, koop dan je kaartje voor het Kunstbende Young Creators Festival en wees verzekerd van een dag vol verrassende, energieke en ontroerende acts door jonge talenten!

Wij duimen alvast voor Estrella en Les!

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus