Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Woon jij in Vathorst en ben je op zoek naar een leuke, creatieve cursus, maar vind je het Eemhuis wel erg ver? Kijk dan eens naar ons cursusaanbod in ICOON, het bruisend cultureel centrum van Vathorst. 

ICOON ligt in het hart van Vathorst, aan de rand van het winkelcentrum. Hier werken Scholen in de Kunst, ICOONtheater, Vathorst College, de Bibliotheek Eemland en Stichting Kinderopvang Amersfoort samen onder één dak. Alles in ICOON draait om creativiteit en groei in een inspirerende omgeving.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in ICOON?
Bekijk onze selectie per leeftijdsgroep ⤵️

Aanbod voor kinderen in ICOON Aanbod voor jongeren in ICOON Aanbod voor volwassenen in ICOON

Mooie lokalen met de juiste voorzieningen

In ICOON beschikken we, net als in het Eemhuis, over goed uitgeruste lokalen voor de verschillende cursussen die jij of je kind bij ons kan doen. 

Mooie, lichte atelierlokalen voor de beeldende lessen, volwaardige danslokalen met spiegels, een dansvloer en een barre, theaterlokalen en een heleboel muziekruimtes, waar je rustig kunt blazen, tokkelen of drummen. 

Cursussen voor jong en oud

In ICOON bieden we cursussen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Van muziek tot beeldende kunst, van musical tot dans: er is voor iedereen leuks te vinden. En als je twijfelt wat bij je past: het is vrijwel altijd mogelijk een proefles te doen.

Gratis parkeren voor de deur

Woon je in Vathorst dan kom je waarschijnlijk met de fiets. Er is ruim voldoende gelegenheid om je fiets te stallen.

Toch met de auto? Rondom ICOON is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. Even makkelijk snel de auto parkeren en je kind naar zijn of haar les brengen. Kun je gelijk even boodschappen doen in het winkelcentrum.

Hoe vind ik de cursussen in ICOON?

Je vindt snel de cursussen die in ICOON worden gegeven met de cursuszoeker. Vink 'locatie' en daarna 'ICOON' aan en klik op zoeken. Je krijgt nu een overzicht van alles wat in ICOON aangeboden wordt.

Of gebruik de knoppen hierboven waar we je een selectie tonen van ons aanbod in ICOON.

Ook op les in Vathorst?

Zoek jouw cursus in ICOON