Cursusaanbod
_DSC0188Bandnight_Hres Tiff dissfoto 300ppi fl.jpg
Wij rocken on stage

Popmuziek

Ben jij dol op popmuziek en zoek je een gezellige muziekschool in Amersfoort, die een uitgebreide afdeling popmuziek heeft? Dan ben je van harte welkom bij één van onze professionele popmuziekdocenten en bandcoaches. Je kunt bij ons terecht voor instrumentale lessen, maar ook voor te gekke popbands, of je nu beginner of gevorderd speler bent. Je kunt kennismaken met onze muzieklessen door een gratis proefles te doen of te komen kijken bij een cursus popband.

Natuurlijk ben je ook voor popmuziek bij Scholen in de Kunst aan het juiste adres! Grote kans dat je onze leerlingen al eens in actie zag op verschillende plaatsen in de stad: zangoptredens in Café Miles, Band Nights in Fort 33, Fluor en Kadecafé, de MegaMix in het Icoontheater en optredens op buitenpodia tijdens evenementen. Zelfs tijdens de Kunstbende 2018 en 2019 was de popafdeling van Scholen in de Kunst vertegenwoordigd.

Je kunt bij ons terecht voor drums, (elektrische) gitaar, basgitaar, piano, keyboard en zang, maar ook voor elektronische muziekproductie/DJ-ing. Als je eraan toe bent speel je twee keer per jaar mee in een bandje tijdens de samenspelweken, met slotoptreden. Afhankelijk van je interesse kun je je ook verdiepen in compositie, songwriting en improvisatie.

Naast instrumentale lessen zijn er ook wekelijkse bandcursussen waarbij je in een band gecoacht wordt door een van onze popdocenten. Heb je al een band en wil je beter worden? Neem contact met ons op voor coachingmogelijkheden.

Er zijn ieder jaar interessante masterclasses van inspirerende (pop)muzikanten (o.a. Cesar Zuiderwijk, Leif de Leeuw, Eric Vloeimans, Blaudzun) en we hebben zelfs een Talentenklas Pop die nog dieper op de materie ingaat.

Maak een afspraak voor een proefles of kom een keer kijken bij een bandcursus, je bent van harte welkom. En niet alleen voor pure pop, maar ook voor jazz, blues, r&b en metal, voor alle leeftijden!

Popmuziek cursussen