Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Waar ben je naar op zoek?

Informatie over subsidiemogelijkheden

Ben je op zoek naar structurele subsidie, subsidie voor een speciaal project of het huren van een zaal? Bekijk de drie mogelijkheden.

Ondersteuning voor je vereniging

Zoek je een geschikte datum of locatie voor jullie concert? Wil je weten waar je je concert onder de aandacht kunt brengen? Hier vind je tips.

Een vereniging bij mij in de buurt

Zin om je aan te sluiten bij een vereniging? Ontdek waar je samen kunt musiceren, toneelspelen, dansen of fotograferen.

Kennis over de Amateurkunstsector

Op zoek naar informatie over wetgeving, fondsen en de landelijke organisaties die zich bezighouden met amateurkunst? Lees hier meer.

Amateurkunst033 is de schakel tussen het gemeentelijke cultuurbeleid en de ongeveer 150 amateurkunstverenigingen, koren, muziekkorpsen, orkesten, toneel-, dans-, foto- en filmverenigingen. Naast het uitvoeren van de gemeentelijke subsidieregelingen organiseert Amateurkunst033 jaarlijks diverse activiteiten onder het motto: Amateurkunst verbindt en inspireert!

NIEUWS

Groot Amateurkunst Festival

Het Groot Amateurkunst Festival vindt dit jaar op zaterdag 14 september plaats. De aanmelding is gesloten. Er wordt hard gewerkt aan een prachtig programma.

Wat is er te doen?

Concerten en voorstellingen van de Amersfoortse verenigingen nemen we graag op in de agenda. Staat jouw vereniging binnenkort op het podium? Stuur dan een e-mail naar Amateurkunst033 met alle gegevens, dan zorgen wij dat het in onze agenda verschijnt.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij Amateurkunst033 terecht voor subsidie?

Ja, Amateurkunst033 voert drie subsidieregelingen uit in opdracht van de gemeente Amersfoort.

Bekijk de subsidies
Waar kan ik een overzicht vinden van amateurkunstverenigingen in Amersfoort (en omgeving)?

We hebben alle verenigingen die bij ons zijn aangesloten op een kaartje gezet, met de locatie waar ze repeteren. Je kunt doorklikken naar hun eigen websites voor meer informatie.

Bekijk het kaartje
Heeft Amateurkunst033 informatie over verenigings- en/of bestuursrecht?

Ja, we hebben informatie over drie belangrijke wetten bij elkaar gezet. Dit betreft wetten waar je als vereniging mee te maken kunt krijgen.

Bekijk belangrijke wetten
Mijn vereniging zit in een dorp/stad in de omgeving van Amersfoort. Kunnen we in het kaartje op de website worden opgenomen?

Amersfoort heeft een belangrijke regionale functie. Daarom nemen wij graag verenigingen in de wijde omtrek op in ons overzicht. Neem contact met ons op om jouw vereniging aan te melden.

Neem contact op

Weten wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen?

Neem contact met ons op