Log in

Mogelijkheden

Type Muziek individueel
Docent Anna Marieke Zijlstra
Locaties
Eemhuis ICOON Hoogland

Prijs (ind)

Kind
€ 762,00 (35 x 25min)
Jongeren
€ 762,00 (35 x 25min)
Volwassen
€ 922,00 (35 x 25min)

Je kunt je lesduur verlengen bij inschrijving, Per 5 min is dat € 153,- of € 184,- op jaarbasis.

Hoboles

De hobo is een houten blaasinstrument. Evenals de fagot heeft de hobo een dubbelriet. Het is een instrument dat in het oude China en in de oude Egyptische cultuur een belangrijke plaats innam. Tegenwoordig neemt de hobo, vanwege zijn karakteristieke klank, in de meeste orkesten een prominente plaats in. Ook in kleinere ensembles (kamermuziek) wordt de hobo veel gebruikt.

OVER HOBOLES

Vanaf 8 jaar kun je beginnen met hoboles.

OEFENEN HELPT

Natuurlijk hoort dagelijks oefenen bij het leren bespelen van een instrument. Het is belangrijk dat je elke dag even speelt en naarmate je wat verder bent, wordt dat wat langer. Hoe heerlijk is het om al meteen muziek te kunnen maken! Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders of omgeving werkt zeer stimulerend! Hoe je kunt oefenen en hoe lang wenselijk is hoor je van je docent.

HEB JE NOG VRAGEN?

Je kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen om te overleggen of een vraag te stellen.

alles wat je moet weten over muziekles bij ons

Wat kost muziekles? Kan ik een instrument huren? Heb je een laag inkomen?

Laat je inspireren!

Bekijk een hoboles

docent Gerard van Andel, leerling Merel

Luister naar Maria Pedano op hobo

misschien word jij wel net zo goed!

Orkesten & Ensembles

gratis als je bij ons muziekles hebt!

Veelgestelde vragen

Dat is niet nodig. Je kunt bij ons een hobo huren, je huurt een instrument dan voor een cursusjaar. Mocht je er later een willen aanschaffen, geven onze docenten je graag advies.

lees meer over huurinstrumenten

Dit duurt gemiddeld langer dan andere instrumenten. Dit hangt grotendeels af van hoe vaak je oefent. Daarbij pakt de één het sneller op dan de ander. Het zal even duren voordat je de techniek onder controle hebt en een mooi geluid kan maken. Daarna kun je aan de slag gaan met het spelen van muziekstukken.

Wij raden aan om de hobo elke dag minstens twintig minuten te bespelen. Geef jezelf tijd bij het oefenen. Probeer stapsgewijs aan de slag te gaan. Haast je daarbij niet te snel naar de volgende stap.

Onze docenten

Anna Marieke Zijlstra

Meer info

Anna Marieke Zijlstra

Toon meer docenten