Cursusaanbod
SidK -  Eemhuiskoor - Henry Krul.JPG
Wij zingen het liefst samen

KOREN AMERSFOORT

Alles wat je moet weten over zangkoren in Amersfoort

Wil je samen zingen en ben je op zoek naar een gezellig koor in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze koren. Ben je bang dat je niet kunt zingen? Samen zingen in een koor helpt je dan om over die drempel te stappen. In een koor kun je werken aan je eigen zang, maar ook genieten van het samen zingen. Wij hebben koorcursussen op verschillende niveaus en voor verschillende genres.

Dus of je nu een aarzelende beginner bent of een doorgewinterde koorzanger, we hebben altijd een koor of zangcursus die bij je past. En mocht je twijfelen: je kunt altijd een gratis proefles doen!

Beginners kunnen kennismaken met een koor door een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde zangers. Van klassiek tot pop. We maken geen onderscheid tussen mannenkoren of vrouwenkoren; alle koren zijn gemengd. Jonge cursisten worden met leeftijdsgenoten ingedeeld.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD van de koren

KOREN VOOR BEGINNERS

Heb jij nog nooit zangles gehad, maar wil je wel bij een koor? Dan kun je het beste starten met de groepscursus Zin in zingen en daarna doorstromen naar één van onze koren. Bekijk op deze pagina een video van het Eemhuiskoor onder leiding van Reinier Bavinck en doe inspiratie op. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en uiteindelijk veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

KOREN VOOR KINDEREN EN JONGEREN

Samen zingen vinden wij niet alleen enorm leuk, maar ook heel erg belangrijk. Daarom kunnen alle jonge cursisten t/m 20 jaar gratis deelnemen aan het kinderkoor Bubbels (6-12 jaar) of jongerenkoor Bruis (12-20 jaar). Hier vind je meer informatie >.

Waarom zou je voor een koor kiezen?
● van samen zingen word je blij;
● samen zingen is erg gezellig;
● bij een koor leer je vaak nieuwe mensen kennen;
● je stem is het enige instrument dat je altijd bij je hebt
● je eigen stem is uniek, niemand klinkt zoals jij;
● met een koor treed je meestal meerdere keren per jaar op.

KOREN VOOR GEVORDERDEN

Zing jij al jaren, maar ben je op zoek naar een koor voor ervaren zangers in Amersfoort? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de koren die wij aanbieden voor gevorderde zangers: het Poptheaterkoor 033 en Canto di Gente Classico. Beide koren voor gevorderden worden geleid door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over zangles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ-sectie.

ANDERE KOREN IN AMERSFOORT, LEUSDEN EN SOEST

Zoek je een heel specifiek koor, bijvoorbeeld qua repertoire of samenstelling? Dan kun je waarschijnlijk ook terecht bij één van de vele amateurkoren in de regio Amersfoort. Er zit vast en zeker een geschikt koor bij jou in de buurt. Tijdens diverse activiteiten in het jaar – bijvoorbeeld de Inloopconcerten en de Dag van de Amateurkunst – kun je kennismaken met verschillende Amersfoortse koren. Meer weten? Neem een kijkje op de pagina van het Platform Amateurkunst.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over onze koren
Veel gestelde vragen zingen in een koor

Gecertificeerde organisatie
     

KOREN AMERSFOORT cursussen