Log in

Maak hier je keuze

Vocal Group Bruis Kinderkoor Bubbels Basiskoor Overdagkoor Eemhuis Eemhuiskoor Pop- & Jazzkoor voor beginners Pop- en & Jazzkoor voor gevorderden Koor Klassiek voor vergevorderde zangers

Mogelijkheden

Type Groepsles
Leeftijd 12-20
Docent Anne Marije van den Toren

Locaties

Eemhuis
Donderdag
Avond

Prijs (groep)

Jongeren
€ 200,00 (30 lessen)

Vocal Group Bruis

Als je graag zingt, is Vocal Group Bruis een superplek om het plezier en de energie van samen zingen te ontdekken! We zingen met name lichte muziek, meer pop dan klassiek.

In dit koor zingen we vooral bekende popsongs. En van alle nummers samen maken we een voorstelling met een verhaal: een echte popperformance dus! Dat doen we met elkaar in flitsende meerstemmige bewerkingen, maar als je wilt kun je ook solo zingen. Bovendien kan je zelf suggesties doen voor het repertoire. Iets van Katy Perry of Bruno Mars, een gave musicalsong misschien? Alles is mogelijk.

Uiteraard besteden we aandacht aan zowel zangtechniek als de presentatie van de nummers, want tijdens een optreden ben je niet alleen te horen maar ook te zien!


Onderdeel van het samenspelabonnement

Deelname aan Vocal Group Bruis is gratis, als je bij ons een cursus of muziekles volgt en tussen de 12 en 21 jaar bent. Heb jij les bij een andere muziekschool in Amersfoort, Soest of Leusden? Dan is in veel gevallen deze les ook gratis. Neem contact op met de klantenservice

Onze docenten

Anne Marije van den Toren

Meer info

Anne Marije van den Toren

Toon meer docenten