Cursusaanbod
Stro2019 1213 IMGK1295

Steun ons!

Vind jij het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen aan kunst en cultuur? Wil je hieraan persoonlijk een financiële bijdrage leveren? Dat kan uiteraard en is zeer welkom. En voor de donateur is het fiscaal aantrekkelijk, vanwege onze ANBI-status.

In deze moeilijke periode waarin we onze deuren moesten sluiten, zijn donaties helemaal welkom. Dus overweeg je je lessen bij ons op te zeggen, overweeg dan of je ons wilt steunen met een donatie of gift. Lees hieronder hoe dat zou kunnen.

 

Steun in tijden van corona

Wij streven ernaar om een zo goed mogelijk alternatief voor onze live lessen te realiseren. Het is begrijpelijk dat deze lessen hierdoor anders worden ervaren, maar we hopen daarbij ook op ieders begrip in deze situatie van overmacht. Laat het ons gerust weten als je tips ter verbetering hebt. Daar staan wij altijd voor open!

Mocht je desondanks besloten hebben je lidmaatschap op te zeggen, dan vragen we je het volgende alternatief te overwegen: steun ons in deze crisistijd en doneer de helft van jouw (reeds betaalde) lesgeld aan ons.

Wat moet je hiervoor doen?
Stuur een mail met je contactgegevens en de cursus die je wilt beëindigen naar de cursistenadministratie o.v.v. ‘Ik steun SidK met een donatie’ en vermeld daarbij met welk bedrag je ons wilt helpen. Wij zullen je een bevestiging sturen van je opzegging en donatie.

Waar wordt jouw donatie aan besteed?
Jouw donatie gebruiken wij graag voor ons instrumentenfonds en talentontwikkeling.

Wat is het voordeel voor jou?
Los van het feit dat wij heel blij van je gift worden, kan de schenking voor jou fiscaal interessant zijn. Een donatie aan een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) zoals Scholen in de Kunst is namelijk aftrekbaar voor de belasting; jouw schenking mag onder voorwaarden voor 125% worden afgetrokken in de inkomstenbelasting voor de giftenaftrek. Uitgebreide informatie over een dergelijke schenking is te vinden op de website van de Belastingdienst.