Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Maak hier je keuze

Streetart & graffiti Tekenen & schilderen, jongeren Tekenen alle niveaus, 21+ Tekenen & schilderen alle niveaus, 21+ Tekenen & schilderen beginners, 21+ Tekenen & schilderen gevorderden, 21+ Schilderen gevorderden, 21+ Atelier tekenen & schilderen gevorderden, 21+

Mogelijkheden

Type Groepsles
Leeftijd 9-14
Docent Tomas Sabatello

Locaties

Eemhuis
Vrijdag
Middag

Prijs

Kind
€ 185,00 (15 lessen)
Jongeren
€ 185,00 (15 lessen)

Bekijk alle mogelijkheden

Streetart & graffiti

Streetart is de kunst van de straat. Dus graffiti, maar ook werken met stiften en je eigen funny figures maken. Een cursus waar je je eigen beelden gaat zoeken en een eigen stijl probeert te ontwikkelen. De docent begeleidt je en leert je technieken aan, maar ja gaat vooral zelf aan de slag.

Onze docent Tomas Sabatello heeft een hele eigen stijl van streetart ontwikkeld en gaat graag met jou aan het werk om in korte tijd een supergaaf werk te maken. Hij kan je alles vertellen en leren over graffiti. Als het kan gaat hij met jullie buiten spuiten en maak je samen een echt werk in de open lucht. Een leuke cursus die je in korte tijd tot een streetartist kan maken.

Let op: deze cursus wordt aan kinderen en jongeren aangeboden en is dus een diverse groep qua leeftijd. Juist voor deze kunstvorm werkt dit en is er bewust gekozen voor deze combinatie.

Onze docenten

Tomas Sabatello

Meer info

Tomas Sabatello

Toon meer docenten