Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

De optredens op buitenlocaties kunnen niet naar binnen worden geplaatst. Bij regen beslissen de verenigingen zelf of het optreden door  kan gaan. Er is wel iemand van de vereniging op de locatie aanwezig op het oorspronkelijke moment van optreden.

 

Op zaterdag 10 september 2022 laten de amateurkunstverenigingen Amersfoort bruisen. Dat betekent dat er van 11.00 tot 17.00 uur heel veel optredens op prachtige locaties te zien zijn. Bekijk in het schema alle optredens van de verenigingen op de gastvrije locaties, mét link naar de website van de vereniging. 

Amateurkunst033 koppelt Anton Groot blijvend aan de activiteiten van de amateurkunstverenigingen. Bij zijn pensionering op 2 oktober 2020 werd onthuld dat de Dag van de Amateurkunst voortaan zijn naam draagt: Groot Amateurkunst Festival. Een passend eerbetoon aan een amateurkunst-icoon. Het belooft in 2022 weer een Groot spektakel te worden.

  
Bruisschuit
In samenwerking met de Waterlijn besluiten we de dag met drie optredens voor publiek in de zogenaamde Bruisschuiten. Bekijk vanaf een boot de optredens langs de vaarroute. Vertrek vanaf het opstappunt in de Krommestraat om 17.00 uur, 17.15 uur en 17.30 uur. Te zien langs de vaarroute: Popkoor Basic & Full Color bij Vismarkt/Korte Gracht voor SEM, Harpisten bij Deviant en Nieuwe Theatergroep Amersfoort op de brug bij de OLV toren/Westsingel. Let op: de locaties wijken af van de aanlegplaatsen zoals aangegeven op het plattegrondje
Gratis instappen na reserveren via www.amersfoort-rondvaarten.nl 

Locaties optredens 
 
          

Open Monumentendagen Amersfoort
Het Groot Amateurkunst Festival vindt plaats in de binnenstad van Amersfoort, op historische locaties die op deze zaterdag geopend zijn in het kader van de Open Monumentendagen. De locaties ontvangen deze dag niet alleen bezoekers aan hun monumentale pand maar trakteren deze bezoekers ook op muziek, dans en theater. Een unieke combinatie die al jaren voor veel verrassingen zorgt. Alle informatie is te vinden op Open Monumentendag Amersfoort (omdamersfoort.nl)