Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

programma op deze locatie

11:15 - 11:45 uur | Swing Close
12:15 - 13.00 uur | Sint Caecilia Hoogland
13.15 - 13.45 uur | Jong Juliana LeerlingenOrkest
14:15 - 15:00 uur | New Manhattan Big Band
15.15 - 16.00 uur | KAMV - PreWindz

11:15 - 11:45 uur | Swing Close

Swing Close staat voor alle stijlen van gezongen, lichte muziek: meerstemmig, afwisselend en altijd met veel enthousiasme. Dit jaar bestaat het koor 50 jaar en dat zetten ze kracht bij met twee speciale optredens in de Lieve Vrouw op 4 en 26 november.

lees meer

12:15 - 13:00 uur | Sint Caecilia Hoogland

Het fanfareorkest van Sint Caecilia bestaat uit ruim 50 enthousiaste leden van jong tot oud. Onze fanfare bestaat uit saxofoons, trompetten, bugels, hoorns, trombones, euphoniums, bassen en slagwerk. Tijdens ons optreden laten wij gevarieerde muziek horen van film tot aan bekende pop nummers. We hopen met onze fanfareklanen het publiek enthousiast te maken en mee te laten swingen. Het orkest staat onder leiding van onze dirigent Jan-Aart Ponstein. 

lees meer

13.15 - 13.45 uur | Jong Juliana LeerlingenOrkest

Het Jong Juliana LeerlingenOrkest bestaat uit kinderen die recent gestart zijn met muziekles en is de voorloper van het jeugdkorps Jong Juliana. Na een half jaar individueel les mogen de kinderen in het orkest waar ze leren om samen muziek te maken. Het orkest staat onder leiding van Marcus Wiebenga en slagwerkinstructeur Marcel Kortes. Zij nemen u graag mee op hun muzikale ontdekkingstocht met nummers als African Djembé, pBone Swing, de Muziekfabriek en Guns ’n Cowboys.  

Lees meer

14:15 - 15:00 uur | New Manhattan Big Band

Muziek met een hoog swinggehalte. Dat is waar de New Manhattan Bigband uit Amersfoort voor staat! 18 gepassioneerde muzikanten onder leiding van een professionele bandleider. De band heeft een breed repertoire: swingende jazz, dampende funk, zwoele ballads en opzwepende soul. Van Stevie Wonder tot Quincy Jones en Sammy Nestico, en van Marcus Miller tot Amy Winehouse. Regelmatig werken we samen met diverse gastsolisten, variërend van bekende namen tot jong aanstormend talent. Hoe dan ook staan we garant voor heerlijke big band muziek!

lees meer

15.15 - 16.00 uur | KAMV PreWindz

PreWindz is het studieorkest van de Koninklijke Amersfoortse Muziekvereniging. De enthousiaste leden van PreWindz zijn van alle leeftijden, maar hebben met elkaar gemeen dat ze beginnend muzikant zijn of de uitdaging zijn aangegaan om een nieuw instrument te leren bespelen. In het orkest leren de leden hun instrument steeds beter kennen en leren ze ook samenspelen. Onder leiding van dirigent Karin Jochems, spelen ze vrolijke, bekende en ook eigen stukken, van popmuziek tot filmmuziek.

Lees meer

Op zoek naar een leuke vereniging?

In Amersfoort zijn vele koren, korpsen, toneelverenigingen, etc.
Je vindt ze in een handig overzicht.

bekijk het kaartje