Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

programma op deze locatie

11:30 - 12:00 uur | Duo Tinto
13:00 - 13:30 uur | Vocal Group KIX
16:30 - 17:00 uur | Ned Ashcroft

11:30 - 12:00 uur | Duo Tinto

Harm Martens (gitaar) en Joyce de la Croix (fluit) vormen sinds 2021 duo Tinto. Samen treden zij regelmatig op met een gevarieerd programma waarin oude en nieuwere klassieke muziek elkaar afwisselen. Harm studeerde gitaar aan de Schumann Academie en geeft gitaarles bij Muziekschool Amersfoort. Zijn hobby’s zijn zingen en reizen naar ongewone bestemmingen. Joyce speelt in diverse ensembles zoals blaaskwintet Zephyris en met pianiste Cocky van Dam. In het dagelijks leven is Joyce tentoonstellingsmaker bij Museum Flehite en het Mondriaanhuis.

13:00 - 13:30 uur | Vocal Group KIX

Vocal Group KIX is een kleine, enthousiaste a capella groep uit Amersfoort onder begeleiding van Jan Torny. Ze zingen over het leven en de liefde in al haar facetten. Hun motto: raken en vermaken! Met nummers uit het heden en een wat verder verleden wil de groep je laten swingen, of juist even laten stilstaan. KIX zoekt op dit moment nog een hoge sopraan en een lage bas. Heb je interesse: we zingen elke woensdagavond in Amersfoort.

lees meer

16:30 - 17:00 uur | Ned Ashcroft

Ned Ashcroft heeft naam gemaakt met geweldige liedjes en waanzinnige tours. Hij overbrugt de werelden van pop-jazz-rap, grotendeels geïnspireerd door Bill Withers en Loyle Carner. Je vindt hem ergens tussen uit volle borst zingen, rappen over de liefde en de mislukkingen van de wereld, of uitgeput in zijn auto na een uitverkochte show in Amsterdam. Ned heeft super veel zin in om op Groot Amateurkunstfestival te spelen en goede zomervibes te brengen!

Op zoek naar een leuke vereniging?

In Amersfoort zijn vele koren, korpsen, toneelverenigingen, etc.
Je vindt ze in een handig overzicht.

bekijk het kaartje