Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

programma op deze locatie

11.00-11.45 uur | Echte Mannen
12.00-12.30 uur | Theatersport Bruin Tapijt
12.45-13.30 uur | Echte Mannen
13.30-14.00 uur | Swing Close
14.45-15.30 uur | Tectonia
16.30-17.00 uur | Toneelvereniging De Rederijkers

11.00-11.45 uur | Echte Mannen

Echte Mannen spelen zelfgeschreven Nederlandstalige popliedjes met een subtiele knipoog. Relaxed en eigenzinnig, melodisch en melancholiek. Altijd puur, altijd echt. De verhalende liedjes nemen ons publiek mee op een reis langs verschillende plekken en emoties uit ons leven, met vaak serieuze of ironische teksten.

lees meer

12.00-12.30 uur | Theatersport Bruin Tapijt

Bruin Tapijt serveert voor jou een zomerse improvisatietheater-cocktail, waarbij jij de ingrediënten bepaalt! Ze laten zich inspireren door suggesties uit het publiek, zo ontstaan er magische theatersportscènes. Een unieke voorstelling, geschikt voor jong en oud. Wees welkom en laat je betoveren door hun improvisatietalent. Mis deze smaakvolle ervaring niet en beleef samen met hen een middag vol creativiteit en plezier. 

lees meer

12.45-13.30 uur Echte Mannen

Echte Mannen spelen zelfgeschreven Nederlandstalige popliedjes met een subtiele knipoog. Relaxed en eigenzinnig, melodisch en melancholiek. Altijd puur, altijd echt. De verhalende liedjes nemen het publiek mee op een reis langs verschillende plekken en emoties uit het leven, met vaak serieuze of ironische teksten.

lees meer

13.30-14.00 uur | Swing Close

Swing Close staat voor alle stijlen van gezongen, lichte muziek: meerstemmig, afwisselend en altijd met veel enthousiasme. Dit jaar bestaat het koor 50 jaar en dat zetten ze kracht bij met twee speciale optredens in de Lieve Vrouw op 4 en 26 november 2024.   

lees meer

14.45-15.30 uur | Tectonia

Tectonia is de artiestennaam van Ricardo Verschut, componist van filmische en beschrijvende muziek en sinds de jaren tachtig een synthesizerliefhebber. Zijn artistieke visie komt tot leven in zijn composities, waarbij hij de mogelijkheden van zijn modulaire synthesizer onderzoekt om een ​​unieke symfonie van geluid te creëren. 

lees meer

16.30-17.00 uur | Toneelvereniging De Rederijkers

De Rederijkers doet mee met een scène uit onze nieuwe voorstelling: Augustus Oklahoma onder regie van Gerda Klievink. In de voorstelling komen de dochters van Violet Weston, met hun partners naar huis vanwege de vermissing van hun vader. Dit leidt tot vele heftige confrontaties... Op 16 en 17 november spelen ze het hele stuk in Theater de Lieve Vrouw.

lees meer

Op zoek naar een leuke vereniging?

In Amersfoort zijn vele koren, korpsen, toneelverenigingen, etc.
Je vindt ze in een handig overzicht.

bekijk het kaartje