Log in

Maak hier je keuze

Jeugdorkest Juniorenorkest Symfonieorkest

Mogelijkheden

Type Groepsles
Leeftijd 10-14
Docent Bram Peeters, Jan Schoonenberg

Locaties

Prijs (groep)

Kind
€ 200,00 (35 lessen)
Jongeren
€ 200,00 (35 lessen)

Jeugdorkest

Heb je al een aantal jaar muziekles en lijkt het je leuk om in een groot orkest te spelen? Dan is ons Jeugdorkest misschien iets voor jou.

Het Jeugdorkest van scholen in de kunst bestaat uit ongeveer 50 kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Het heeft een echte symfonische bezetting, dus je treft ook fagotten en contrabassen in dit orkest aan.

Het orkest speelt naast klassieke muziek ook veel filmmuziek en af en toe echte swing. Vaak oefenen strijkers, blazers en slagwerk eerst apart. Na de pauze speelt het hele orkest dan samen. Onze docent Jan Schoonenberg is de dirigent. De repetities zijn op woensdagmiddag van 16.30 tot 17.45 uur.

Er wordt natuurlijk gekeken naar welke instrumenten in het orkest passen. Plaatsing in het orkest gaat in overleg met je docent. Na het Jeugdorkest kun je doorstromen naar het Symfonieorkest. Een mooi vervolg van je muziekcarrière!


Onderdeel van het samenspelabonnement

Samenspellessen zijn gratis bij een jaarcursus muziek individueel bij de Muziekschool. Heeft jouw kind les bij een andere muziekschool in Amersfoort, Soest of Leusden? Dan is in veel gevallen deze les ook gratis. Neem contact op met de klantenservice

Onze docenten

Bram Peeters

Meer info

Bram Peeters

Jan Schoonenberg

Meer info

Jan Schoonenberg

Toon meer docenten