Cursusaanbod
Zangles pop

Zangles pop

Je favoriete songs leren zingen, plezier hebben, een ‘verhaal’ over het voetlicht brengen, samenspelen en het leren van zangtechnieken die jouw mogelijkheden verbreden zijn de pijlers van de zanglessen pop bij Scholen in de Kunst. Vanaf 10 jaar kun je beginnen met zangles. Je leert alles over stemgebruik, ademhaling, uitspraak, zuiverheid, presentatie en nog veel meer. In de lessen kun je in overleg met de docent bepalen welke stijl je wilt specialiseren.

ZINGEN IN EEN BAND

Alleen zingen is fantastisch, samen zingen voegt nog iets bijzonders toe aan je muzikale beleving. Gedurende het cursusjaar zijn er twee periodes van drie weken waarin je samen met andere leerlingen in een popband zingt. Ook worden, in samenwerking met Café Miles aan de Hof in Amersfoort, regelmatig optredens voor alle zangleerlingen georganiseerd. Zo krijg je de kans om band- en podiumervaring op te doen.

OEFENEN HELPT

Natuurlijk hoort dagelijks oefenen bij het leren zingen. Het is belangrijk dat je elke dag even zingt en naarmate je wat verder bent, wordt dat wat langer. Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders of omgeving werkt zeer stimulerend! Hoe je kunt oefenen en hoe lang wenselijk is hoor je van je docent.

HEB JE NOG VRAGEN?

Je kunt altijd contact met ons opnemen om te overleggen of een vraag te stellen.

LESKAART

We bieden voor instrumentale lessen ook een losse leskaart aan van 175 lesminuten. Die minuten zijn vrij inzetbaar, bijvoorbeeld voor langere lessen, of voor 7 lessen van 25 minuten. Dit bespreek je samen met je docent.


Docenten voor deze cursus

Marjan Tolboom