Log in

Maak hier je keuze

Zangles klassiek Zangles pop

Mogelijkheden

Type Muziek individueel
Leeftijd
6-20 jaar 12-20 jaar 21+ jaar
Docent Iris van 't Veer, Marjan Tolboom
Locaties
Eemhuis ICOON Hoogland

Prijs (ind)

Kind
€ 762,00 (35 x 25min)
Jongeren
€ 762,00 (35 x 25min)
Volwassen
€ 922,00 (35 x 25min)

Je kunt je lesduur verlengen bij inschrijving, Per 5 min is dat € 153,- of € 184,- op jaarbasis.

Zangles klassiek

Het 'instrument' dat je altijd bij je draagt is je eigen stem. Iedere stem is weer anders, heeft zijn eigen klank en kleur. De zangafdeling biedt twee richtingen: - het klassieke repertoire (opera, musical etc.) - het lichte repertoire (pop en jazz, Latin).

OVER ZANGLES KLASSIEK

Zanglessen zijn er voor kinderen vanaf 10 jaar, jongeren en volwassenen. Gezond stemgebruik, een goede houding en de juiste ademhalingstechniek zijn de belangrijkste onderdelen van de les. Tekstinterpretatie en frasering zijn andere vaardigheden waar natuurlijk ook aandacht aan wordt besteed. Het repertoire wordt gekozen in onderling overleg. Voor gevorderde leerlingen is het mogelijk om één keer in de 14 dagen zangles te hebben.

SAMEN ZINGEN

Binnen Scholen in de Kunst kun je aan diverse ensembles en koren deelnemen. De specifieke zang- en samenzangaspecten worden er behandeld en er wordt een leuk repertoire opgebouwd.

OEFENEN HELPT

Natuurlijk hoort dagelijks oefenen bij het leren zingen. Het is belangrijk dat je elke dag even zingt en naarmate je wat verder bent, wordt dat wat langer. Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders of omgeving werkt zeer stimulerend! Hoe je kunt oefenen en hoe lang wenselijk is hoor je van je docent.

NOG VRAGEN?

Je kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen om te overleggen of een vraag te stellen.

Onze docenten

Iris van 't Veer

Meer info

Iris van 't Veer

Marjan Tolboom

Meer info

Marjan Tolboom

Toon meer docenten