Schilderen met je team_Henry Krul.JPG

ICOON

ICOONtheater is een kleurrijk theater in de jonge wijk Vathorst van Amersfoort. Een dynamische plek midden in het land, gelegen in het hart van ICOON, een multifunctioneel gebouw met oneindig veel mogelijkheden. De perfecte plek waar passie een kans krijgt. Op twee minuten afstand van NS-station Amersfoort Vathorst, met 500 gratis parkeer­plaatsen naast de deur. Gunstig gelegen tussen de A1 en de A28. Proef de sfeer van ons theater. Naast ICOON­theater bieden de centrale foyer en creatieve werkruimten volop mogelijkheden. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

ICOONtheater
ICOONtheater is een sfeervol theater met een helder geluid. De theaterzaal heeft een capaciteit van 210 vaste zitplaatsen met een mogelijkheid om 32 stoelen extra bij te plaatsen (max. 242 stoelen). Gemeten vanaf de zijdoeken (poten) heeft het toneel een breedte van 10 meter en een diepte van 10 meter. Bij het gebruik door grote gezelschappen of orkesten kunnen de zijdoeken worden weggeschoven, wat een toneelopening oplevert van 14 meter breed.

Theaterzaal ICOON Theaterzaal ICOON Theaterzaal ICOON

Creatieve werkruimtes
ICOON beschikt over verschillende creatieve ruimtes: drie dansruimtes (met balletvloer, spiegels en barre), drie theaterruimtes (met houten vloer, gordijnen en theaterverlichting) en vier beeldende ruimtes. De oppervlakte per werkruimte varieert van 80 tot 120m2. In alle werkruimtes is internetaansluiting. De werkruimtes bevinden zich op verschillende verdiepingen in het gebouw.

werkruimte ICOON werkruimte ICOON

Foyer en centrale hal
De intieme, sfeervolle foyer is dé plek voor een kop koffie of glas wijn. Met modern, vrolijk en makkelijk verplaatsbaar meubilair zijn hier tal van mogelijkheden voor een speelse opstelling of gezellige inrichting.
De centrale hal is de imposante (14x18 meter) ontvangstruimte van ICOON. Deze open, kleurrijke ruimte is zeer flexibel in te richten voor bijvoorbeeld een ongedwongen buffetopstelling, een expositie, of een bijeenkomst met stands. Kortom, een multifunctionele ruimte. De foyer en centrale hal bevinden zich op de begane grond.

foyer ICOON foyeer ICOON

Vergaderruimtes
ICOON beschikt over twee vergaderruimtes: een ruimte voor maximaal 15 personen, die zich op de begane grond bevindt. En een grotere zaal voor maximaal 25 personen, op de tweede verdieping. In beide ruimtes is internetaansluiting.

vergaderruimte ICOON vergaderruimte ICOON vergaderruimte ICOON vergaderruimte ICOON