Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Daarom ruimtes huren bij Scholen in de Kunst:

✔️ Centraal gelegen, ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer
✔️ Ruime kunstlokalen met daglicht en uitstekende faciliteiten
✔️ Gunstige tarieven
✔️ Informele, creatieve sfeer

Eemhuis

Scholen in de Kunst bevindt zich op de 4e etage van het Eemhuis. Als hoofdlocatie van Scholen in de Kunst vind je hier de informatiebalie en meer dan 20 kunstlokalen, een expositieruimte en het sfeervolle Café Bruis. Wij zijn trots op onze lokalen en deze zijn dan ook te huur als er geen les wordt gegeven in een lokaal. Wij bieden lokalen voor o.a. fotografie, beeldende kunst, theater, dans en diverse muzieklessen. De lokalen zijn te huur om zelf les te geven of bijvoorbeeld te repeteren voor een cultureel tarief. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn de lokalen te gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan een ruimte voor een sollicitatiegesprek, een kleine vergadering of een brainstormsessie. Meerdere ruimtes gecombineerd vormen een inspirerende locatie voor jouw personeelsbijeenkomst, vergadering of congres. 

Tarieven Kunstlokalen Eemhuis 2024
€ 110,- per dagdeel (alleen tijdens reguliere openingstijden - cultureel tarief). Bij verhuur in een reeks is een maximale korting van 35% mogelijk. 
€ 145,- per dagdeel (alleen tijdens reguliere openingstijden - zakelijk tarief).

Meer informatie, beschikbaarheid controleren of een vrijblijvende offerte?

Vul het contactformulier in

ICOON

Multifunctionele accommodatie ICOON is een smeltkroes van onder andere Scholen in de Kunst, ICOONtheater, Bibliotheek Eemland en het Vathorst College. In meer dan 10 grote kunstlokalen worden lessen gegeven in o.a. theater, muziek, dans en beeldende kunst door Scholen in de Kunst en het Vathorst College. Als er geen les wordt gegeven zijn deze lokalen te huur voor lessen, cursussen en repetities (cultureel tarief). Zakelijk zijn de lokalen ook te gebruiken als subzaal bij een congres, personeelsbijeenkomst of symposium in de Theaterzaal of voor een vergadering

Tarieven Kunstlokalen ICOON 2024 
€110,- per dagdeel (alleen tijdens reguliere openingstijden - cultureel tarief). Bij verhuur in een reeks is een maximale korting van 35% mogelijk. 
€145,- per dagdeel (alleen tijdens reguliere openingstijden - zakelijk tarief).

Leusden en Hoogland

In de locaties Leusden en Hoogland worden wel cursussen van Scholen in de Kunst aangeboden, maar hier is maar beperkte mogelijkheid voor verhuur. 

Of ben je op zoek naar

Vergaderzalen en arrangementen

Centraal gelegen vergaderlocatie in Amersfoort. All-in vergaderarrangementen of losse zaalhuur. Inspirerende omgeving en gunstige tarieven.

Theaterzaal

Geschikt van amateurvoorstelling tot symposium. Gratis parkeren en in 2 minuten op het NS-station. Eén vast contactpersoon van offerte tot congres.

Meer informatie, beschikbaarheid controleren of een vrijblijvende offerte?

Vul het contactformulier in