Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

We krijgen al met enige regelmaat vragen over de inschrijving voor het nieuwe seizoen. Daarvoor vragen we nog even je geduld. Vanaf 1 juni kun je je via onze website inschrijven voor een cursus of les in seizoen 2023 - 2024. Maar doe jij of je kind al een cursus, dan hoef je je niet altijd opnieuw in te schrijven. Hoe dat zit? We leggen het je graag uit!

Moet ik me opnieuw inschrijven of niet?

Wanneer moet je iets doen?
1. Alle kinderen en jongeren die een groepsles volgen, moeten zich opnieuw aanmelden voor het nieuwe seizoen! Let hierbij op leeftijd en het eventueel advies van je docent.
2. Iedereen (jeugd en volwassenen) die een korte groepscursus (minder dan 28 lessen) volgt en na de zomer verder wil, moet zichzelf opnieuw aanmelden.
3. Als je wilt stoppen met muziekles of een cursus, dan dien je dit in orde te maken in jouw eigen account door op ‘stoppen’ te drukken. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van uitschrijving. Doe dit voor 1 juni.

Wanneer hoef je niets te doen?
1. Ben je volwassen en ga je volgend seizoen dezelfde jaarcursus (meer dan 28 lessen) volgen, dan hoef je niets te doen! Wij maken de inschrijving voor je in orde.
2. Volg je individuele muziekles (jeugd en volwassenen) en wil je niets veranderen, dan hoef je niets te doen! Je ontvangt een nieuwe lesafspraak via jouw docent.

Proefweek van 4 t/m 9 september

Overweeg je een andere of extra cursus te gaan doen? In de week van 4 t/m 9 september is er volop gelegenheid mee te doen met proeflessen. Dé manier om te ontdekken wat bij jou of je kind(eren) past. Deelname is gratis, na online aanmelding.
Het programma van de proefweek is nog in ontwikkeling. De eerste week van juni is het definitieve programma bekend. Dan volgt meer informatie via onze website, sociale media en nieuwsbrieven.

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus