Log in

Mogelijkheden

Type Muziek individueel
Docent Kenneth Zandbergen, Fabian Vos
Locaties
Eemhuis ICOON Hoogland

Prijs (ind)

Kind
€ 762,00 (35 x 25min)
Jongeren
€ 762,00 (35 x 25min)
Volwassen
€ 922,00 (35 x 25min)

Je kunt je lesduur verlengen bij inschrijving, Per 5 min is dat € 153,- of € 184,- op jaarbasis.

Tromboneles

De trombone en euphonium behoren tot de koperen blaasinstrumenten. Deze instrumenten worden ook wel het groot koper genoemd. Het zijn veelzijdige instrumenten. Zowel in de klassieke muziek, de pop en jazz en de harmonie en fanfare muziek komen ze goed tot hun recht.

Over tromboneles

Vanaf 7 jaar kun je beginnen met tromboneles of euphoniumles.

Oefenen helpt

Natuurlijk hoort dagelijks oefenen bij het leren bespelen van een instrument. Het is belangrijk dat je elke dag even speelt en naarmate je wat verder bent, wordt dat wat langer. Hoe heerlijk is het om al meteen muziek te kunnen maken! Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders of omgeving werkt zeer stimulerend! Hoe je kunt oefenen en hoe lang wenselijk is hoor je van je docent.


Wat kost tromboneles?

De kosten van tromboneles hangen af van de leeftijd van de leerling, het aantal minuten les dat je les wilt krijgen en de frequentie van de trombonelessen. De Muziekschool hanteert een standaard van 25 minuten les per week, waarbij je zelf lesminuten bij kunt kopen. De kosten daarvan zie je in het blok aan de linkerzijde. Een overzicht van de kosten vind je op de pagina met tarieven.

Extra samenspel

Wie bij Scholen in de Kunst muziekles volgt, mag daarbij kosteloos deelnemen aan ons samenspelaanbod. Dat is leuk, leerzaam en heel stimulerend! Door samen te spelen leer je onder andere om goed naar elkaar te luisteren, samen te ademen, samen te articuleren en goed op elkaar af te stemmen. Bovendien ontwikkel je je veel sneller en completer op je instrument. Daarom is er bij Scholen in de Kunst een samenspelaanbod voor elke leeftijd, voor elk niveau en in vele bezettingen.

Beginnende muziekleerlingen starten met samenspel bij de volgende samenspellessen:

> kinderen (6 tot 10 jaar) > Groepsles voor Beginners, muziek

> jongeren (10 tot 21 jaar) > Flexband Jong

> volwassenen (21+) > Flexband voor volwassenen


HaFa-korting voor leden van verenigingen

Ben je lid van een erkende HaFa-vereniging in de regio Amersfoort en wil je tromboneles? Dan heb je recht op 35% korting op het lesgeld. Deze korting geldt voor cursisten van alle leeftijden. De speciale HaFa-tarieven vind je op deze pagina.

Als je je inschrijft, zie je de reguliere tarieven. Vermeld bij inschrijving bij ‘opmerkingen’ van welke vereniging je lid bent. De HaFa-korting wordt vervolgens verrekend op het factuurbedrag.

Heb je nog vragen?

Je kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen om te overleggen of een vraag te stellen.

alles wat je moet weten over muziekles bij ons

Wat kost muziekles? Kan ik een instrument huren? Heb je een laag inkomen?

Laat je inspireren!

Docent Fabian Vos

speelt ook in een orkest!

christopher bill speelt happy

Creatief met trombone en looping station

Samenspel & orkesten

gratis voor als je muziekles bij ons hebt!

Veelgestelde vragen

De trombone is net zo moeilijk (of makkelijk) als andere instrumenten. Om hoge tonen te kunnen bereiken, moet je de trombone ver kunnen uitschuiven. En dat lukt alleen maar als je een paar lange armen hebt. Ben je jong en zijn je armen nog te kort? Dan kun je starten met een ‘kindertrombone’. Deze heeft de normale lengte van een gewone (alt- of tenor)trombone maar je gebruikt maar een deel van de schuif.

De drie meest voorkomende soorten trombones zijn de alttrombone, de tenortrombone (toonomvang als trompet, maar een octaaf lager) en de bastrombone. De tenortrombone wordt het meest gebruikt.

Eerlijk gezegd is de trombone – mede door zijn grootte - iets moeilijker dan de trompet, vooral voor degenen die nog nooit eerder een koperinstrument hebben bespeeld. De trompet is één van de kleinste koperen blaasinstrumenten en makkelijker vast te houden, te spelen en te vervoeren.

Onze docenten

Kenneth Zandbergen

Meer info

Kenneth Zandbergen

Fabian Vos

Meer info

Fabian Vos

Toon meer docenten