Log in

Mogelijkheden

Type Muziek individueel
Docent Kenneth Zandbergen, Fabian Vos
Locaties
Eemhuis ICOON Hoogland

Prijs (ind)

Kind
€ 762,00 (35 x 25min)
Jongeren
€ 762,00 (35 x 25min)
Volwassen
€ 922,00 (35 x 25min)

Je kunt je lesduur verlengen bij inschrijving, Per 5 min is dat € 153,- of € 184,- op jaarbasis.

Tromboneles

De trombone en euphonium behoren tot de koperen blaasinstrumenten. Deze instrumenten worden ook wel het groot koper genoemd. Het zijn veelzijdige instrumenten. Zowel in de klassieke muziek, de pop en jazz en de harmonie en fanfare muziek komen ze goed tot hun recht.

OVER TROMBONELES

Vanaf 7 jaar kun je beginnen met tromboneles of euphoniumles.

OEFENEN HELPT

Natuurlijk hoort dagelijks oefenen bij het leren bespelen van een instrument. Het is belangrijk dat je elke dag even speelt en naarmate je wat verder bent, wordt dat wat langer. Hoe heerlijk is het om al meteen muziek te kunnen maken! Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders of omgeving werkt zeer stimulerend! Hoe je kunt oefenen en hoe lang wenselijk is hoor je van je docent.

HEB JE NOG VRAGEN?

Je kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen om te overleggen of een vraag te stellen.

alles wat je moet weten over muziekles bij ons

Wat kost muziekles? Kan ik een instrument huren? Heb je een laag inkomen?

Laat je inspireren!

Docent Fabian Vos

speelt ook in een orkest!

christopher bill speelt happy

Creatief met trombone en looping station

Samenspel & orkesten

gratis voor als je muziekles bij ons hebt!

Veelgestelde vragen

De trombone is net zo moeilijk (of makkelijk) als andere instrumenten. Om hoge tonen te kunnen bereiken, moet je de trombone ver kunnen uitschuiven. En dat lukt alleen maar als je een paar lange armen hebt. Ben je jong en zijn je armen nog te kort? Dan kun je starten met een ‘kindertrombone’. Deze heeft de normale lengte van een gewone (alt- of tenor)trombone maar je gebruikt maar een deel van de schuif.

De drie meest voorkomende soorten trombones zijn de alttrombone, de tenortrombone (toonomvang als trompet, maar een octaaf lager) en de bastrombone. De tenortrombone wordt het meest gebruikt.

Eerlijk gezegd is de trombone – mede door zijn grootte - iets moeilijker dan de trompet, vooral voor degenen die nog nooit eerder een koperinstrument hebben bespeeld. De trompet is één van de kleinste koperen blaasinstrumenten en makkelijker vast te houden, te spelen en te vervoeren.

Onze docenten

Kenneth Zandbergen

Meer info

Kenneth Zandbergen

Fabian Vos

Meer info

Fabian Vos

Toon meer docenten