Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Maak hier je keuze

Atelier keramiek vergevorderden, 21+ Keramiek alle niveaus, 21+ Keramiek gevorderden, 21+

Mogelijkheden

Type Groepsles
Bekijk alle mogelijkheden

Atelier keramiek vergevorderden, 21+

In dit atelier werk je zelfstandig, samen met gevorderde collega-cursisten.

Het atelier is geschikt voor de keramist met enige ervaring. Het is geschikt voor jou als je tenminste een jaar les hebt gehad, voldoende techniek hebt om zelfstandig aan de slag te gaan en het leuk vindt om ook een beetje te experimenteren. Je draagt zorg voor de werksfeer en de ruimte en staat open voor idee├źn en feedback uit de groep.

Lessen

De docent gaat in de lesmomenten in op jouw specifieke vragen en geeft feedback op je werk. Ze geeft adviezen en doet suggesties voor volgende projecten, materialen of technieken waarmee jij je verder kan ontwikkelen. Het werk wordt door de docent afgebakken.

Niveau

Heb je niet eerder les bij ons gehad en schrijf je je in op een atelier, dan neemt de begeleidend docent contact met je op. Samen kijken jullie of werken in het atelier past bij jouw wensen en niveau. De definitieve toelating wordt na dit intakegesprek bevestigd.

Materiaal

Alle ateliers worden zonder materiaal aangeboden. Cursisten nemen dus hun eigen materiaal mee. Het aanschaffen van een (basis)pakket kan via Scholen in de Kunst.

Praktische informatie

Je werkt wekelijks, 35 weken lang in bijeenkomsten van 2,5 uur. Van die 35 bijeenkomsten zijn er 10 waarin een docent aanwezig is om mensen persoonlijk te begeleiden en het werk gezamenlijk te bespreken.

Onze docenten

Toon meer docenten