Cursusaanbod
Intouchables_foto Rombout Stegink.JPG
wij spelen met toetsen

Accordeon spelen

Alles wat je moet weten over accordeon spelen in Amersfoort

Op zoek naar gezellige accordeonlessen in Amersfoort? Scholen in de Kunst biedt lessen aan voor alle leeftijdsgroepen. De lessen zijn niet alleen te volgen in Amersfoort, maar ook in Leusden of Soest. Bekijk hier alle locaties.

Wil je erachter komen of de accordeon een instrument voor jou is? Overweeg dan om een gratis proefles te nemen. Tevens bieden wij lessen aan voor de gevorderde accordeonist. Bekijk hier ons aanbod in accordeonlessen.

Vraag een gratis proefles aan.

GA NAAR HET CURSUSAANBOD ACCORDEONLES

Accordeonles voor beginners

Maak kennis met accordeon spelen op deze inspiratiepagina. Bekijk hieronder video's om de mogelijkheden van accordeon te ontdekken. Tevens vind je hieronder belangrijke informatie waardoor je meer te weten komt over de kosten en het benodigde materiaal van de lessen.

Accordeonles voor kinderen

Accordeon is een geschikt instrument voor kinderen. Scholen in de Kunst biedt accordeonlessen aan voor kinderen vanaf zes jaar. Waarom accordeon een interessant instrument is voor kinderen?

● Accordeon is een veelzijdig instrument;
● het instrument neemt relatief weinig ruimte in en is makkelijk draagbaar;
● er is een speciale kinderaccordeon voor jonge kinderen vanaf 4 à 5 jaar, de Hohner XS
● accordeon is een uniek en bijzonder instrument.

Accordeonles voor gevorderden

Heb je al ervaring met het bespelen van de accordeon en wil je je nog verder ontwikkelen? Scholen in de Kunst biedt pluspakketten aan. Onze ervaren accordeon leraren tillen je niveau hierbij nog verder omhoog!

Heb je nog vragen over accordeonles? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je telefonisch of per mail graag meer informatie. Als jouw vraag vaker wordt gesteld dan heb je kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ sectie.

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over accordeonles bij ons
Veel gestelde vragen over accordeonles
Waar kan ik accordeon leren spelen? 

Gecertificeerde organisatie
      

Accordeon spelen cursussen