Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Tuba spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER tuba SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je de tuba leren spelen? Scholen in de Kunst is dé gezelligste muziekschool uit regio Amersfoort. Creatief talent komt hier bij elkaar. Alle muzieklessen volg je op één van onze locaties in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart. Voor elk niveau en iedere leeftijdsgroep hebben wij het juiste cursusaanbod in huis.

Wil je meer weten over onze tubalessen en het instrument zelf? Bekijk dan het cursusaanbod of lees deze inspiratiepagina door. Op deze inspiratiepagina vind je onder andere video's over onze lessen en de mogelijkheden van de tuba. Wil jij écht weten hoe een tubales bij Scholen in de Kunst is? Volg dan een gratis proefles en ervaar het zelf!

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD tubaLES

tubaLES VOOR BEGINNERS

Wil jij beginnen met het spelen van de tuba? Verdiep je dan in het instrument door de video's op deze pagina te bekijken en de rest van de informatie te lezen.

De tuba is een blaasinstrument met een lage, rijke en warme klank. Het spelen van de tuba is uniek ten opzichte van andere blaasinstrumenten. Het geluid maak je namelijk door een brommende of zoemende beweging te maken met je lippen. Ook spelen de ademhalingstechniek en de bediening van de ventielen hierbij een rol. De tuba heeft meestal drie tot zes ventielen.

Bekijk de video van een tubales gegeven door docent Kenneth om de tuba in actie te zien. Hier hoor je gelijk het prachtige geluid dat de tuba maakt.

tubales VOOR KINDEREN

Scholen in de Kunst heeft cursuspakketten speciaal voor kinderen. De tuba is namelijk een geweldig instrument voor kinderen. Waarom de tuba een leuk instrument is:

● de tuba maakt een laag en warm geluid dat kinderen vaak indrukwekkend vinden;
● de tuba past binnen complete orkesten, brassbands, popgroepen, jazzgroepen en nog veel meer, maar is ook leuk om alleen te spelen;
● de techniek achter het spelen van de tuba is uitdagend, leuk en uniek.

Kinderen kunnen ook gebruik maken van de gratis proeflessen.

TubaLES VOOR GEVORDERDEN

Heb je al meer ervaring in het spelen van de tuba? De docenten van Scholen in de Kunst hebben voldoende ervaring om iedereen bij te leren. Dus ook wanneer je gevorderd bent. In ons cursusaanbod vind je dan ook verschillende cursuspakketten voor de gevorderde tubaïst.

Wil je graag met ons in contact komen? Neem dan contact op via het contactformulier en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug. Ook kun je ons direct bellen of mailen. Heb je een specifieke vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen en vind het antwoord op jouw vraag.

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over tubales bij ons
Veel gestelde vragen over tubales
Waar kan ik tuba leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
      

Tuba spelen cursussen