Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Trombone spelen

Alles wat je moet weten over Trombone spelen in Amersfoort

De trombone, ook wel schuiftrompet en soms zelfs schuiftrombone genoemd, is een geweldig instrument. Wil je de trombone leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze tromboneleraren. Je kunt trombone leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken middels een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde trombonisten. Bekijk hier ons aanbod tromboneles. Op deze pagina kan je met filters de tromboneles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

Ga naar het cursusaanbod tromboneles

tromboneles voor beginners

Heb jij nog nooit trombone gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een tromboneles bij Magnus Nilsson of leer meer over samenspel en orkesten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Weet  je nog niet zeker of de trombone het juiste instrument is? Dan kun je bij ons een trombone huren voor een jaar.
Heb je een lager inkomen en zijn de trombonelessen te duur? Ook daarvoor hebben wij
een oplossing.

Tromboneles voor kinderen 

Uiteraard bieden wij ook tromboneles speciaal voor kinderen aan. Je kunt beginnen als je ongeveer acht jaar bent. Je start dan op de alttrombone of kindertrombone. Vanaf je 10de jaar speel je op de tenortrombone. De tenortrombone wordt het meest gebruikt. Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel.
Waarom zou je voor de trombone kiezen?

● goede trombonespelers zijn geliefd, omdat er maar weinig zijn;
● met een trombone kun je veel verschillende muziekstijlen spelen: klassiek, jazz, salsa, pop, etc;
● de trombone heeft een warme, heldere klank; het lijkt een beetje op een zangstem;
● met een trombone ben je overal welkom, van symfonieorkest tot bigband;
● er zijn verschillende soorten trombones; er is dus altijd wel een trombone die bij je past!

Ben je benieuwd naar wat een goede trombone is voor jouw kind? Vraag de docent om advies of bekijk hier vast een overzicht van mogelijke trombones. Voor jonge leerlingen is er ook de Pbone mini beschikbaar; een echte trombone maar dan van kunststof. Hierdoor is het instrument minder kwetsbaar en ook lichter. Deze trombone is een stuk goedkoper. Je kunt natuurlijk ook bij ons een trombone huren voor een jaar.

tromboneles voor gevorderden

Speel jij al jaren trombone, maar je bent nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde trombonisten. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over tromboneles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over tromboneles bij ons
Veel gestelde vragen over tromboneles
Waar kan ik trombone leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
     

Trombone spelen cursussen