Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Klarinet spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER klarinet SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je klarinet leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze klarinetleraren. Je kunt klarinet leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken door middel van een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde klarinetleerlingen. Bekijk hier ons aanbod klarinetles. Op deze pagina kun je met filters de klarinetles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD klarinetLES

klarinetLES VOOR BEGINNERS

Heb jij nog nooit klarinet gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een klarinetles bij Kees Vos of leer meer over samenspel en orkesten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

klarinetLES VOOR KINDEREN 

Uiteraard bieden wij ook klarinetles speciaal voor kinderen aan. Vanaf het zesde jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met klarinet spelen. Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel.

Waarom zou je voor klarinet kiezen?

● de klarinet heeft een mooie klank;
● de klarinet is veelzijdig en wordt gebruikt in verschillende muziekgenres; klassieke muziek, jazz, zigeunermuziek, klezmer, etc.;
● een klarinet is geschikt om in een orkest of een ensemble te spelen;
● met een klarinet kun je ook terecht in een harmonieorkest en dat geldt zeker niet voor alle instrumenten!

klarinetLES VOOR GEVORDERDEN

Speel jij al jaren klarinet, maar je bent nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde klarinettisten. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over klarinetles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ-sectie.

DIRECT NAAR:

Alles wat je moet weten over klarinetles bij ons
Veel gestelde vragen over klarinetles
Waar kan ik klarinet leren spelen?

Gecertificeerde organisatie
      

Klarinet spelen cursussen