Cursusaanbod
SK-8941-Cr-E.jpg
Wij zijn echte blazers

Hoorn spelen

Alles wat je moet weten over hoorn spelen in Amersfoort

Wil je hoorn leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze leraren. Je kunt hoorn leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken middels een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde hoornleerlingen. Bekijk hier ons aanbod hoornles. Op deze pagina kun je met filters de hoornles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

GA NAAR HET CURSUSAANBOD HOORNLES

hoornles voor beginners

Zou jij graag hoorn willen leren spelen? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een hoornles bij Klaske de Haan of leer meer over samenspel en orkesten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen en zijn de lessen te duur? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

hoornles voor kinderen 

Uiteraard bieden wij ook hoornles speciaal voor kinderen aan. Vanaf het zevende of achtste jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met hoorn spelen. Belangrijk is dat hun voortanden zijn gewisseld. Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel. Kinderen kiezen niet zo snel voor hoorn, maar er zijn wel degelijk goede redenen om dat wel te doen:

● als je hoorn speelt kun je goed terecht in een orkest of muziekvereniging: zo leer je samenspelen;
● er zijn aangepaste, lichtere instrumenten voor kinderen, waardoor hoorn spelen makkelijker wordt;
● door hoorn te spelen ontwikkelen kinderen een uitstekende ademhalingstechniek;
● de hoorn heeft een prachtige, donkere klank.

Ben je op zoek naar een hoorn voor je kind? Kijk dan eens op de website van Thomann.

hoorn voor gevorderden

Speel jij al jaren hoorn, maar ben je op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde hoornisten. Iedere gevorderde les wordt gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over hoornles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ-sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over hoornles bij ons
Veel gestelde vragen over hoornles
Waar kan ik hoorn leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
     

Hoorn spelen cursussen