Cursusaanbod
Fagotles

Fagotles

De fagot behoort tot de houten blaasinstrumenten en heeft evenals de hobo een dubbelriet. De fagot heeft een bijzonder en kenmerkend geluid en er is veel muziek voor geschreven. De fagot komt voor in diverse orkesten en ensembles zoals bijvoorbeeld het symfonieorkest en het harmonieorkest. Ook in kleiner samenspelverband (kamermuziek) wordt de fagot veel gebruikt.

OVER FAGOTLES

Omdat er tegenwoordig fagotten beschikbaar zijn waarbij de vingerafstand is verkleind (speciale kinderfagotten), is het mogelijk al met 7 jaar met fagotles te beginnen.

EXTRA GROEPSLES VOOR 1E JAARS

Voor beginnende enthousiaste blazers tot 12 jaar (fluit, hoorn, fagot, klarinet of hobo), die graag met andere kinderen samen muziek willen maken, is er het Basispakket 1e jaars. Je krijgt dan 25 minuten individueel les en 10 minuten groepsles. Dat maakt het spelen nog leuker!

OEFENEN HELPT

Natuurlijk hoort dagelijks oefenen bij het leren bespelen van een instrument. Het is belangrijk dat je elke dag even speelt en naarmate je wat verder bent, wordt dat wat langer. Hoe heerlijk is het om al meteen muziek te kunnen maken! Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders of omgeving werkt zeer stimulerend! Hoe je kunt oefenen en hoe lang wenselijk is hoor je van je docent.

HEB JE NOG VRAGEN?

Je kunt altijd contact opnemen met ons om te overleggen of een vraag te stellen.

LESKAART

We bieden voor instrumentale lessen ook een losse leskaart aan van 175 lesminuten. Die minuten zijn vrij inzetbaar, bijvoorbeeld voor langere lessen, of voor 7 lessen van 25 minuten. Dit bespreek je samen met je docent.Docenten voor deze cursus

Annet Karsten

Annet Karsten