Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Amateurkunst033 ondersteunt en stimuleert de amateurkunst in Amersfoort door activiteiten te organiseren, de deskundigheid van verenigingen te versterken en het onderling contact tussen verenigingen te bevorderen. Ook voert Amateurkunst033 namens de gemeente Amersfoort drie subsidieregelingen uit die de amateurkunst in de stad ondersteunen. 

Op deze pagina hebben we handige informatie voor verenigingen bij elkaar gebracht. Is je vraag hiermee niet beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor jou!

elkaar ontmoeten

Amateurkunstverenigingen leveren een belangrijke bijdrage aan het culturele klimaat in een stad. Voor een sterke amateurkunstsector is het van belang dat de verenigingen elkaar weten te vinden en elkaar versterken. Daar dragen we graag aan bij door regelmatig overleggen en netwerkbijeenkomsten te organiseren.

Bekijk de data

Plan je event

Amateurkunst033 houdt bij wanneer verenigingen een concert, voorstelling of expositie organiseren. Zo voorkomen we dat in een weekend of, nog lastiger, op dezelfde avond, twee gelijksoortige concerten worden georganiseerd. Dus heb je een concert of voorstelling gepland, laat het ons dan weten met een mailbericht naar Amateurkunst033. Het overzicht wordt maandelijks bijgewerkt.

Bekijk de planning

Interessante speelplekken

Als amateurkunstvereniging wil je je natuurlijk regelmatig laten horen en zien aan je publiek. We hebben interessante speelplekken in Amersfoort voor je op een rij gezet.

Bekijk mogelijke speelplekken

Hoe breng je jouw event onder de aandacht?

Datum en locatie voor jullie optreden of voorstelling geprikt? Dan is het tijd om jullie event onder de aandacht te brengen. Om je te ondersteunen hebben we de belangrijkste lokale nieuws- en informatiekanalen voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee.

bekijk het overzicht

Vraag en aanbod

Zoek je nieuwe stemmen, muzikanten of spelers? Of heb je zelf iets in de aanbieding voor een vereniging? Hier vind je alle oproepen bij elkaar

Bekijk vraag en aanbod