Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Ben je actief in Amersfoorts jongste wijk Vathorst of in Hooglanderveen, of woon je daar? Als betrokken wijkbewoner of medewerker bij bijvoorbeeld een wijk- of welzijnsorganisatie, staan wij voor je klaar! Twee jaar geleden heeft de organisatie van het festival ViVaVorst succesvol met ons samengewerkt. Sindsdien zijn krachten gebundeld en zijn er twee succesvolle edities geweest waarbij jonge, muzikale wijkbewoners zijn samengebracht en voorbereid op optredens tijdens het festival.

En we gaan dit uitbreiden, want in Vathorst loopt voldoende talent rond! In deze wijk krijgen bewoners de kans deel te nemen aan meer muziekworkshops, waaronder een workshop voor het bespelen van de didgeridoo. Het doel is dat alle repetities uiteindelijk leiden tot een spetterend optreden in de wijk! Heb jij idee├źn om (nog) meer (muzikaal) talent in Vathorst met elkaar te verbinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Viva Vathorst Grachtenfestival op 8 juni

Bekijk het programma!

Binnenkort in Vathorst/Hooglanderveen

POPtalent gezocht

Woon je in Vathorst of Hooglanderveen? Ben jij tussen 10 en 15 jaar en heb je altijd al eens op een podium willen staan? Bespeel je een instrument of zing je? Dan is POPmakers zoekt POPtalent wat voor jou! Schrijf je in en doe mee!

Didgeridoo Workshops

Maak kennis met de cultuur van de Aboriginals en de didgeridoo. In 3 workshops maak en bespeel je je eigen didgeridoo.

Neem contact met ons op

MEER UIT VATHORST & Hooglanderveen

ICOONtheater: theater in de buurt

bekijk het programma

ViVa Vathorst 2023: zo leuk was het

bekijk de terugblik!

ER IS GENOEG TE DOEN!

bekijk de activiteiten dicht bij huis

We werken samen

Viva Vathorst

ABC Vathorst