Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Wij nodigen de verenigingen uit

Amateurkunst033 organiseert voor de  verenigingsbesturen gezamenlijke overleggen. Hieronder vind je de data voor deze overleggen:

Muziekverenigingen en orkesten: woensdag 11 oktober 2023
Korenoverleg: dinsdag 10 oktober 2023

Beide vergaderingen vinden plaats in ICOON/Vathorst.

Krijgt jouw vereniging nog geen uitnodiging voor deze overleggen? Mail naar Ellen van Genuchten om in de mailgroep opgenomen te worden of om in het bezit te komen van de laatste notulen. Zo blijf je op de hoogte!

Optredens & concerten

Concerten en activiteiten van de Amersfoortse verenigingen nemen we graag op in de agenda op onze website. Wil je het concert of optreden van jouw vereniging ook in onze agenda laten opnemen? Stuur dan een e-mail naar Amateurkunst033 met alle details van jullie activiteit, dan zorgen wij dat het in onze agenda verschijnt.

PLANNINGSOVERZICHT ACTIVITEITEN 2023

Op veler verzoek is het overzicht ‘Planning data voorstellingen, concerten, tentoonstellingen’ gemaakt. Met behulp van dit planningsoverzicht kunnen de verenigingen hun concerten, exposities, voorstellingen etc. plannen en  voorkomen we dat in een weekend, of nog lastiger op dezelfde avond, twee gelijksoortige concerten worden georganiseerd. Het overzicht krijgt maandelijks een update. Stuur een bericht met jouw planning naar Amateurkunst033

Vraag en aanbod

Ben je voor een project of uitvoering van jouw vereniging op zoek naar stemmen, muzikanten of spelers? Plaats hier je oproep voor een projectlid, stemsoort, instrumentalist.
Of wil je jezelf aanbieden als zanger, muzikant of speler voor een projectuitvoering van muziek, dans, theater .......? Vul het formulier in, stuur het naar Ellen van Genuchten en de oproep wordt geplaatst.

Gevraagd

Bassen voor Vocalgroup Jammin' (Project)leden voor Toonkunst Amersfoort Paukenist voor orkestvereniging Musici voor Salonorkest Repetitor voor Theaterkoor Voice Box Mannen voor Muziektheatergroep Geluidstechnicus voor popkoor Pebbles

Aangeboden

Repetitieruimte Vathorst Repetitieruimte Kruiskamp Repetitieruimte Bokkeduinen