Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zondag 30 juni 2024
13:00 - 18:00

Locatie
Tuinen en huiskamers in Amersfoort
Prijs
€ 0,00

intiem en gezellig

Zondag 30 juni gooien hosts in Amersfoort en Leusden hun deuren en tuinhekken wagenwijd open en zullen er optredens van lokale podiumkunstenaars te zien zijn in huiskamers en tuinen verspreid over onze stad (en andere plaatsen in Nederland). Het programma van Gluren bij de Buren zit bomvol verrassingen, vanaf nu uit te pluizen op de website.

Het is tijd om weer eens op avontuur te gaan naar cultuur. Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten vertonen hun kunsten in intieme setting. Op elke deelnemende locatie treedt een act drie keer op tussen 13.00 uur en 18.00 uur. 

Jongeren School voor Talent Theater

Jongeren van onze School voor Talent theater doen mee aan Gluren bij de Buren en spelen in Leusden Fragmenten uit Blauw 4.

Een piloot staat op het punt om in het vliegtuig te stappen. Hij moet een pakketje brengen naar iemand. Ondertussen denkt hij terug aan vroeger, aan thuis. Deze toneeltekst is gebaseerd op een verhaal van Roald Dahl.

Spelers/makers: Elena Merkus, Jochem Pleizier, Mel van Ess (School voor Talent Theater, Scholen in de Kunst)
Regie: Derk Oudshoorn (docent theater Scholen in de Kunst)

Gluren bij de Buren is een productie van Stichting de Bühne. Stichting de Bühne, aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zet zich sinds 2008 in voor cultuurbeoefening en -beleving. 

Laat je inspireren!

Bekijk de optredens

en stippel je programma zelf uit

Ramon en Dirkjan

de mensen achter de schermen

Aftermovie 2021

kom alvast in de stemming!

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus