Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Informatie

Data

zaterdag 14 januari 2023
10:00 - 12:00

Locatie
Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
Prijs
€ 15,00
Opmerkingen
neem je eigen camera of smartphone mee

Ken je dat, dat je vakantiefoto's net niet dat zijn wat je had gehoopt? Een prachtig stadsplein verandert op jouw foto in een saaie vlakte, die schitterende bloemen zijn net niet scherp of het gezicht van je reisgenoot is volledig in de schaduw...In deze kennismakingsworkshop krijg je waardevolle tips & tricks om betere foto's te maken.

In de workshop ga je aan de slag met de basisbeginselen van fotografie. Je leert bewuster om te gaan met je camera. Je krijgt inzicht in het belang van de compositie bij het nemen van een foto en hoe je die kunt beïnvloeden. En je gaat een portretje schieten, om meer te leren over het fotograferen van mensen.

De workshop wordt gegeven door onze fotografiedocent Anton Havelaar. Neem een kijkje op de website van Anton, om kennis te maken met het werk dat hij zelf maakt: echt een aanrader! 

Breng je eigen (digitale!) camera mee. Mocht je die niet hebben dan kun je ook de camera van je smartphone gebruiken.

CADEAUTIP

Wil je een origineel Sinterklaas- of kerstcadeau geven? Dan kun je iemand natuurlijk ook deze workshop cadeau geven! De cadeaubonnen zijn te koop bij de balie van Scholen in de Kunst, vierde verdieping Eemhuis. Verras je geliefde of trakteer jezelf ;-)


Over onze fotografiecursussen

Als de workshop goed is bevallen en je je verder wilt ontwikkelen in de fotografie, dan kun je bij ons ook terecht voor een cursus fotografie. We hebben fotografiecursussen voor beginners en voor meer ervaren fotografen. Je kunt aan het eind van de workshop vast een advies vragen aan Anton Havelaar, hij geeft namelijk ook al onze fotografiecursussen.

Benieuwd wat onze cursisten maken in de les? Bekijk de foto's hieronder!

 

Close up vrouw met kind

Weiland met koeien  

Verder met fotografie?

Bekijk onze fotografiecursussen