Log in

Het kan zijn dat je tijdens het seizoen een aantal lessen mist, bijvoorbeeld als je langere tijd ziek bent. In een aantal gevallen heb je dan recht op terugbetaling van een deel van het lesgeld. De voorwaarden voor terugbetaling vind je in onze Algemene voorwaarden, artikel 5.3. 

Heb je recht op terugbetaling? Vul dan het formulier hieronder in. We verwerken je aanvraag zo snel mogelijk en informeren je per mail over de terugbetaling.

LET OP: vraag pas terugbetaling aan als je weer begonnen bent met de lessen. Je moet namelijk de datum van de eerste en de laatste gemiste les opgeven.

Administratiekosten

In alle gevallen worden administratiekosten in mindering gebracht. De administratiekosten bedragen 10% van het bedrag van de factuur, die je bij de start van de lessen hebt ontvangen. Terugbetalingsaanvragen moeten voor het eind van het cursusjaar (uiterlijk 1 augustus) bij Scholen in de Kunst binnen zijn.

Stoppen met een cursus?

Wil je helemaal stoppen met een cursus, bijvoorbeeld omdat je verhuist naar een andere gemeente, gebruik dan niet onderstaand formulier, maar ga naar Mijn Scholen in de Kunst. Daar kun je eenvoudig aangeven dat je de cursus wilt beëindigen. Bij opzeggen geldt een maand opzegtermijn per eerste van de maand.

Ik vraag terugbetaling lesgeld aan

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus