Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Het kan zijn dat je tijdens het seizoen een aantal lessen mist, bijvoorbeeld als je langere tijd ziek bent. In een aantal gevallen heb je dan recht op terugbetaling van een deel van het lesgeld. De voorwaarden voor terugbetaling vind je in onze Algemene voorwaarden, artikel 5.3. 

Heb je recht op terugbetaling? Vul dan het formulier hieronder in. We verwerken je aanvraag zo snel mogelijk en informeren je per mail over de terugbetaling.

LET OP: vraag pas terugbetaling aan als je weer begonnen bent met de lessen. Je moet namelijk de datum van de eerste en de laatste gemiste les opgeven.

Welk bedrag kan ik terugkrijgen?

Het lesgeld per les berekenen we door het totaalbedrag van de cursusprijs zoals op de website vermeld, te delen door het totaal aantal lessen van de cursus. We vergoeden tot maximaal 90% van het lesgeld van gemiste lessen, mits is voldaan aan ARTIKEL 5.3. Het terug te vragen bedrag moet hoger zijn dan 10% van het cursusbedrag zoals op de website vermeld. Terugbetalingsaanvragen moeten voor het eind van het cursusjaar (uiterlijk 1 augustus) bij Scholen in de Kunst binnen zijn.

Stoppen met een cursus?

Wil je helemaal stoppen met een cursus, bijvoorbeeld omdat je verhuist naar een andere gemeente, gebruik dan niet onderstaand formulier, maar ga naar Mijn Scholen in de Kunst. Daar kun je eenvoudig aangeven dat je de cursus wilt beëindigen. Bij opzeggen geldt een maand opzegtermijn per eerste van de maand.

Ik vraag terugbetaling lesgeld aan

Vind jouw cursus of les!

Zoek je cursus