Log in

Vind jij het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen aan kunst en cultuur? Wil je hieraan persoonlijk een financiële bijdrage leveren? Dan verwelkomen we je graag als donateur van het Hanneke Delis Fonds. Het Hanneke Delis Fonds helpt mensen voor wie het lesgeld een probleem is met een bijdrage. Het Fonds heeft een ANBI-status, waardoor doneren ook voor jou als donateur belastingvoordeel oplevert.

Hoe kan ik doneren?

Binnenkort vind je hier een eenvoudige donatieknop. Mocht je daar niet op willen wachten, dan kun je zelf een bijdrage storten op rekeningnummer
NL17 TRIO 0320 2753 02, ten name van 'Stg Hanneke Delis Fonds', o.v.v. 'donatie HDF'.

Wil je eerst meer informatie over doneren, neem dan contact op met Froukjen van der Wal om de mogelijkheden te bespreken.

Fiscaal gunstig doneren vanwege de ANBI-status

Het Hanneke Delis Fonds heeft een ANBI-status, dat staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Als donateur van een ANBI mag je je giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dat maakt doneren aan een ANBI fiscaal aantrekkelijk. Lees alle details over het aftrekken van giften op de website van de Belastindienst.


Stichting Hanneke Delis Fonds
Eemplein 75

3812 EA Amersfoort
Rekeningnummer: NL17 TRIO 0320 2753 02
RSIN of fiscaal nummer: 8137 04 273
KvK nummer: 32104521